Ja len cem vediet liek na depku. Ako chápete myslíte si že nik vás nemá rad, každý na vás kašle a myslíte na to najhoršie. Dakujem za vopred inteligentné odpovede
choď von, len tak niekam do prírody sadni si na trávu a snaž sa na nič nemyslieť.. vyvetrať si hlavu.. ak máš psa, zober aj jeho, nech máš spoločnosť...
toto neni depresia, len nejaký chvíľkový stav, že si "nepotrebná" a každý na teba kašle.. neboj ono sa to zmení..
Ale aj ja wiem že každý na mna kašle a volaju ma vonku len ked sa nudia alebo ked niečo potrebuju a som sa z tým zmierila.....ale niekedy to tak na mna dolahne že nenávidím celý svet
no... tak ti teraz porozpravam nieco o tom... a dostanem sa k rieseniu ok? bolo nebolo... aj ja som mavala depky. takmer rok a pol som sa utapala v slzach, v bolesti, dokonca som sa chcela zabit a podobne... ludia nechapali ked ma videli. predtym som mala vela kamaratov a tak... ale prisli depky, pocity samoty, opustenosti, beznadeje. ludia to vycitili a postupne sa zacali odo mna odvracat. a tym to cele bolo len horsie a horsie. stratila som nadej, neverila som nikomu, ked mi povedal, ze ma ma rad. az jedneho dna, ked do mna, pritom teraz moji kamarati (!) zabrdali aka som sprosta, moj najlepsi kamarat sa postavil. nik iny ma neobranil, nik iny, len on. kamaratovi dve slahol, mna chytil, stisol a doslova mi hucal do hlavy, ze ma ma rad. o dva dni som sa zacala zbierat zo zeme. bolo to tazke, bola som krehka a lahko som mohla padnut... takmer som padla... ale som sa nevzdala. a vies co bolo na tom najlepsie? zrazu zacali chodit za mnou ludia... vraveli, prepac. preco? pretoze som sa usmievala. a zacalo sa mi darit chapes?
musis len verit. teraz vidis vsetko cierne, myslis si, ze sa to nikdy nezlepsi a tak... ja som bola tiez taka, nie je to tak davno, aby som si to nepamatala... lenze ty sa nemas lutovat... musis zit... zacni usmevom. a uvidis. mne sa cely zivot otocil hore nohami a to odvtedy presli len dva mesiace! teraz mam tolko kamaratov, ze mam problem si vybrat s kym vecer pojdem von. chalani sa za mnou neotacali a teraz? idem von a 5 ma bali... cely figel je v tom, ze to musis brat pozitivne. vsetko. verit... zmierit sa so svojim zivotom. ved dokedy sa chces takto lutovat hm? ved takto sa zit neda... nikdy nie je neskoro postavit sa, len musis verit, verit a verit... urcite je v tvojom okoli niekto, kto ta ma naozaj rad... poziadaj ho o pomoc... a uvidis... ak tak mi mozes aj napisat, odpisem...
ak tak, existuje aj psycholog... k liekom pokial nemusis sa neutiekaj, ale existuju aj tabletky - neuroly na depky...
z mojej strany vse, dufam, ze som ti pomohla aspon trosku...
b) hudba - ale nie tak, že budeš do seba nasilu liať veselé hymny... keď máš chuť na niečo temné, pusti si niečo temné.
a liekom by som sa radšej vyhol... keď to bude už moc zlé, vyhľadaj odbornú pomoc, ja ale verím že to zvládneš aj sama s pomocou spomínaných dvoch bodov
@wiqus Ty len žiadne lieky nepapaj ešte by si mohla skončiť velmi zle......Kúp si domáce zviera, chod medzi ludí, bav sa a smej sa, skús športovať - toto všetko je dovolený doping
Ale tak fakt,ako môžeš vedieť že ťa nikto nemá rád?Určite sa niekto nájde,choď sa smiať,zabávať,nerozmýšlaj nad takýmito...Však mňa koľkáti nenávidia a chcú ma dokonca zmlátiť?A čooo!Netrpím depresiami, smejem sa Kašli na to,smej!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
toto neni depresia, len nejaký chvíľkový stav, že si "nepotrebná" a každý na teba kašle.. neboj ono sa to zmení..
A liek sa volá antidepresíva... A predtým psychológ.
Smiechom to prejde len na chvíľu...
musis len verit. teraz vidis vsetko cierne, myslis si, ze sa to nikdy nezlepsi a tak... ja som bola tiez taka, nie je to tak davno, aby som si to nepamatala... lenze ty sa nemas lutovat... musis zit... zacni usmevom. a uvidis. mne sa cely zivot otocil hore nohami a to odvtedy presli len dva mesiace! teraz mam tolko kamaratov, ze mam problem si vybrat s kym vecer pojdem von. chalani sa za mnou neotacali a teraz? idem von a 5 ma bali... cely figel je v tom, ze to musis brat pozitivne. vsetko. verit... zmierit sa so svojim zivotom. ved dokedy sa chces takto lutovat hm? ved takto sa zit neda... nikdy nie je neskoro postavit sa, len musis verit, verit a verit... urcite je v tvojom okoli niekto, kto ta ma naozaj rad... poziadaj ho o pomoc... a uvidis... ak tak mi mozes aj napisat, odpisem...
ak tak, existuje aj psycholog... k liekom pokial nemusis sa neutiekaj, ale existuju aj tabletky - neuroly na depky...
z mojej strany vse, dufam, ze som ti pomohla aspon trosku...
b) hudba - ale nie tak, že budeš do seba nasilu liať veselé hymny... keď máš chuť na niečo temné, pusti si niečo temné.
a liekom by som sa radšej vyhol... keď to bude už moc zlé, vyhľadaj odbornú pomoc, ja ale verím že to zvládneš aj sama s pomocou spomínaných dvoch bodov
ale tak zajdi za psychologickou a t ati viac pomoze....
u mna jedine mama...to mam s mamou ist von?
ja proste viem ze ma nikto nema rad,a kazdy mi tlaci kaleraby do hlavy...
Ale tak fakt,ako môžeš vedieť že ťa nikto nemá rád?Určite sa niekto nájde,choď sa smiať,zabávať,nerozmýšlaj nad takýmito...Však mňa koľkáti nenávidia a chcú ma dokonca zmlátiť?A čooo!Netrpím depresiami, smejem sa Kašli na to,smej!