Potrebujem nejaký lexikón chalanského správania =D
Neviete mi niekto poradiť? alebo skôr vysvetliť správanie chalanov? Raz je strašne milý, potom si zo mňa robí srandu,keď ho stretnem s kamoškou vonku tak sa vraj díva iba na mňa, usmieva sa a rozpráva sa vraj len s o mnou...ale v škole....býva iný...ti
Paci sa mi slovne spojenie "zneuzivaju ako Amorvu poradnu" a preto by som Ti mile rada poradila. Ale je tu ten problem, ze som na tom podobne neznalo, ako Ty. Tak uvidime, co povie konkretna cast populacie, na ktoru je toto tu mierene
Tu je to jasné , páčiš sa mu len si nieje istý ako zareagujú jeho kamoši tak sa bojí urobiť další krok , skús ho pozvať do kina a uvidíš ako to prebehne
@6 uuuf, myslíš? =D tak ja by som bola rada,keby to tak bolo =D teraz niekedy by sme mali mať akúsi školskú akciu =D mohla by som niečo skúsiť =D alebo keď ho stretnem
@mm47 Nie kazdy, kto chce mat ´vztah´ v trinastich, uz uplatnuje fyzicku lasku (nehovoriac o tom, ze to u niektorych este ani nie je mozne -> resp. nie su mozne nasledky, o kt. hovoris
viem, ze toto asi nechces pocut, ale v tomto veku proste vztahy nemozno brat vazne. ani jeden za vas este nema odkukane, ako na vec, a ci chcete alebo nie, bude dochadzat k mnohym nepochopeniam a trapnostiam. vsetci sme si tym presli a vsetci sa na tom teraz smejeme. pevne nervy!
@fr4nk1 "každý chlap(ec) sa potrebuje" čudoval by si s ale nie každý... za mnohých hovoria skutky pričom oni sami sa o danej veci zmieňujú len málokedy....
@fallangel Ne nedám ti žiadne prednášky... hranica prvoho """"""vzťahu""""""" sa posúva stále nižšie takže... či je to ale dobre je už druhá vec... ale k veci - CHPAL je on tak nech sa kurva prejaví keď sa mu páčiš...a keď nie... za mesiac ho to prejde... len či aj teba... ale suma-sumárum ROB ČO CHCEŠ ! Mne, je to popravde u piče.
A chlapi sú prosté bytosti... a v puberte, dospelosti a aj v dôchodkovom veku urobia pre piču hocičo. Bez urážky ale sama uvidíš akú moc majú ženské zbrane...
och, naozaj mas 13 rokov? ta gramatika! mal by sa na to pozriet moj 13 rocny brat, ktoremu stale vtlkam do hlavy, ze ypsilon sa nepise len po vybranych slovach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nie, na takého kašli, príde ten pravý a to spoznáš
a neznášam tieto fóra, ale toto sa mi riadne páči, riadne zlatá si proste
lebo chcu byt drsni pred ostatnymi
na chlapa netreba lexikon.. to je nieco tak strasne jednoduche, ze sa to az neda
Poradim ti NEROB dalsi krok lebo za par mesiacov bude dalsi krok robit tvoje dieta
.__________.
ja sa nedokazem spravat tak debilne...jak nasa trieda (ach)
zivot ta znici
Ale nie, ide o to, že každý chlap(ec) sa potrebuje v spoločnosti kamošov predvádzať, tak to platilo vždy a aj vždy platiť bude.
Pochybujem ze v 13tich pocituje potrebu nejakej opory lasky atd.
born in wrong body...
okej, tie som už ,,pár krát´´ počula,rozumiem vám,ale už mi to nemusíte všetci opakovať =D