...kto mi povie, či som dobrý, či to čo robím je dobré, či je to normálne, že robím také veci, čo by som mal robiť, a proste ano dá sa na to pozrieť z tmavej stránky, a dá sa aj z jasnej. Záleží ako sa človek prezentuje okoliu... lebo čas ide a nezastaví
Môžem sa opísať aj úplne inak... pekne, lúbivo. Zalozit si nový profil a v živote by nikto na birdzi neprišiel na to, že som ten istý človek.
A nie len na birdzi by to bolo lepšie...
Neviem ale ide skôr o to ze ty musíš prijať sám seba nie aby okolie tamto okolie toto... Prečo by si sa mal riadiť podľa okolia máš vlastný zdravý úsudok a aj rozum tak ho použi... Ako niekedy ľudia len ohovaraju lebo závidia tu danu vlastnosť ktorú oni nemajú.. Čiže tichá závisť ale zase môžeš byť rád že aj cca hejteri sú lebo potom sa stáva lepším a lepším... Najlepší kamarát ti povie pravdu za hocijakých okolností
@ 11 nemusis sa opisovat nijak lubivo ani mat novy profil staci ak sa aspon tu uz nebudes spravat ako pa.ko.kot ja ti to nehovorim v zlom som magor a chovam sa velmi velmi divne tiez aj tu a hlavne v realite a bolo to aj horsie o dost este a mozno aj este bude len ti chcem poradit aby si aspon birdz uz bral trochu z nadhladu a snazil si sa tu hlavne zabavat aj ked je jasne ze sa obcas treba aj vyburit/vyplakat ale snad chapes ako to myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Terapeuta
A teraz sa ti nevysmievam vobec, fakt mozno by si bol prekvapeny ako by ti taky terapeut mohol zmenit zivot
A nie len na birdzi by to bolo lepšie...
...Kazdy robime najlepsie, ako vieme