Plánujem výlet do Londýna - letím so spoločnosťou Wizz Air z Košíc. Na stránke ministerstva som sa dočítal, že do krajín EÚ nepotrebujem pas a stačí občiansky preukaz, no niektoré letecké spoločnosti ho môžu vyžadovať. Preto sa pýtam: Potrebujem pas, ak
jaj a hlavne potrebujes taky doklad, z ktoreho udaje mas zadane na letenke... teda ak sa tam zadava nejake cislo OP/pasu.
a wizz lieta zo slovenska? boze ja som uz fakt dost mimo
Na ich stránke píše: Spoločnosť Wizz Air vyžaduje, aby sa všetci cestujúci pri registrácii preukázali potrebnými, platnými cestovnými dokumentmi a splnili požiadavky krajín odletu, príletu aj preletu.
@luc.ka raz som letela do anglicka, do udajov na letenku som zadala info z pasu ale ten som si zabudla.. tak som total vystresovana prisla sa spytat co mam robit, som myslela ze milion budem platit za zmenu dokladu v letenke alebo co, a oni len mavli rukou ze whatever
Tak... zalezi od ludi mala si stasie, my ked sme leteli z amsterdamu, tak kamoske dali zacekovat a normal zaplatit prirucny kufor, lebo kolecka jej pretrcali asi o centimeter... a typek pred nou siel s velkym batohom jak horska sluzba ty vole, ale to bola pohodkaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a wizz lieta zo slovenska? boze ja som uz fakt dost mimo
Ale čo zahŕňa tieto cestovné dokumenty?
Tak... zalezi od ludi mala si stasie, my ked sme leteli z amsterdamu, tak kamoske dali zacekovat a normal zaplatit prirucny kufor, lebo kolecka jej pretrcali asi o centimeter... a typek pred nou siel s velkym batohom jak horska sluzba ty vole, ale to bola pohodkaaa
@11
Nj, tieto príručné batožiny sú fakt jedna veľká náhoda, rovnako aj " iba jeden kus príručnej batožiny "