Potrebujem pomoc, chce tu niekto ísť študovať žurnalistiku?
potrebovala by som vedieť z čoho sa robia prijímačky .. niekde som čitala že musíte mať uverejnené nejaké články a tak .. ja to chcem ísť strašne študovať pomože tu niekto?
tak to ignoruj a neozývaj sa .. vieš ja som si študovala aj sama na stránkach a tak len som chcela vedieť kto má aké skúsenosti .. či to niekto študuje na UKF v NR a tak ale nechaj to tak
transplantovana vieš bohužial nemám ... nikdy som tak nad tým nerozmýšlala že by som to chcela študovať až teraz keď končím SŠ a u nám na škole nemám také možnosti ako časopisy a tak takže je to asi stratený prípad toto nevadí .. aspoň že ste mi to povedali
No tak ako ja chcem študovať.. ale vysokú pôjdem filozofiu.. lebo že vo viacerých prípadoch je to lepšia škola.. ako žurnalistika.. ak chceš písať.. teda také názory som ja počula..
(Aha, takze dobre . ISTU KRATUCKU DOBU som to chcela skusit aj ja, ale ked som pochopila, ze emam sancu, kaslem na to. Na blogu mam basicky, uvahy a par psychopatickych pseudoblogov ci vyznani, takze nic . Mohla som skusit radsej scenaristiku, ale to je tiez tazke.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Keď prídeš na skúšku a nebudeš mať čo poskytnúť, tak tam rovno nechoď
Ale dobre.
Prímačky je testovanie všeobecého prehľadu, napísanie krátkej správy na mieste a skúška pred kamerou.
Pozri, to nie je o ochote. Je oveľa jednoduchšie niečo šupnúť do poradne/fóra ako si niečo pohľadať. A o to ide.
Prečo sú všetci taký leniví sa potrápiť trošku aj sami?
To ty ignoruj a neozývaj sa, že ti tu niečo negatívne kritizujem. Tak?
Ani mäkké f za moju pomoc. Dobre, no, beriem.