Dostala som ho aj ja, zablokoval mi aj antivirák. Ako to mám riešiť? Na googli som našla SpyHunter 4, ten si musím kúpiť, nepoznáte niečo dobré, free? Nie som v tomto veľmi zbehlá, nemám čas to študovať a neviem, čo teraz s tým robiť. Ak mi viete pomôcť,
@6 dalsi mudrc do partie... nechajte si tie svoje mudrosti a radsej ani von nechodte, aby ste co len omylom niekomu nepomohli. Kym sa tu niekto normalny najde tak si to uz aj sama vyriesim. ja blba ze som sa spoliehala na birdz....
vyber si, stiahni jedno z toho, napáľ, naštartuj z toho cd comp, snáď ho to odstráni, sú to antivíráky ktoré ti preskenujú a poodstraňujú vírusy ešte pred spustením systému, takže dotyčný vírus nebude mať šancu to bloknúť. ale neviem či ho to nájde. malo by/mohlo by.
@oiquell milujem ľudí, ktorí z vlastného presvedčenia tvrdia niečo, čo nemajú overené... tak vidíš, že sa to dá chytiť aj inak. Všetko sa dá, nikdy nie je len jedna možnosť.
@9 aky ste mudri niektorí ... je niekolko verzií toho vírusu a nie každý návod na odstránenie platí na každú verziu... môže vygoogliť 10 návodov a ani jeden jej nepomôže google neni všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie si totizto prva opica co s nim ma problem
5 sekund na gúgli a našlo mi toto, ale nemám to overené
» www.thewindowsclub.com/bootable-antivi...
vyber si, stiahni jedno z toho, napáľ, naštartuj z toho cd comp, snáď ho to odstráni, sú to antivíráky ktoré ti preskenujú a poodstraňujú vírusy ešte pred spustením systému, takže dotyčný vírus nebude mať šancu to bloknúť. ale neviem či ho to nájde. malo by/mohlo by.