Toto je stránka, na ktorej pracujem. Prosím, nekomentujte jej obsah, nepovažujem sa za experta v PS ani nič, je to jednoducho moja SOČ do školy a mojou úlohou je: vytvoriť jej grafickú stránku, nakódovať ju a
ako teraz pozerám, ešte by sa to dalo riešiť cez position:absolute / position:relative, lenže pri absolute to robi toto isté, čo pri float:left a pri relative sa výška stránky zas neprispôsobuje posúvaniu elementu s textom.. ach jaj
môžeš skúsiť napr. min-height px; height:auto; ale to som teraz len ako prvé strelila pol hodinu po vstaní... čo vlastne znamená skrátila a vytŕčajú? pastni sem html aj css a prípadne aj printscreen.
min-height by tie veci neriesilo, kedze ten text bude mat rozne dlzky, to bude zalezat od podkategorie.. a ta stranka by tu vysku mala vzdy len minimalnu, cize to by bolo to iste ako keby som jej rovno dala nejaku fixnu vysku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
P.S.: Radšej si nerob nové CSS-ko
stačí nastaviť divu text overflow:hidden;
dakujem ti najsamkrasnejsie