Potrebeujem pomoc: Stiahol som hru cez BitTorrent je rozdelená na 4 CD,klúče,crack,čeština.Ked idem otvoriť CD 1 cez deamona , tak to píta ten klúč( 20 misetny kod oddelený po 4) ked ho zadám tak mi to vipisuje že to potrebuje DirectX 9.0c ale ten som
A za druhé nepocuvaj @etelnair a i robím srandu z teba
Ak su to naozaj styri CD tak sa nedajú spojiť a isntalujes to normálne ako ekd ma styri CD, instalacia ti die tak v com je problem ? si naistaluj directx a máš... viešn lebo enstačí ho len stiahnuť
je to NFS Most Wanted...musím to otvoriť cez deamona a ked idem otvoriť 1 CD tak mi to vipisuje že to potrebuje directX alebo doslova : higher to be installed on a your system
už som sa nainštaloval aj directx 9, 10,11 a stále to píše že nemože pokračovať v inštalácí lebo potrebuje dir.. 9 alebo višie aby mohol byť nainštalovaný na váš systém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
4 cd ? co to e za hru ze este pouziva CD ?
A za druhé nepocuvaj @etelnair a i robím srandu z teba
Ak su to naozaj styri CD tak sa nedajú spojiť a isntalujes to normálne ako ekd ma styri CD, instalacia ti die tak v com je problem ? si naistaluj directx a máš... viešn lebo enstačí ho len stiahnuť