Ahojte .. Potrebujem vašu pomoc.. Blíži sa leto a ja rada a dost často chodievam na kúpalisko :/ Lenže kvoli tomu, že som rýchlo schudla sa mi porobili na stehnách strie... Neviem co s tým.. Chcela by som sa vás opýtať, či existujú dievčenské kraťasy (pla
@inequity To sa mi nezdá. Keď rýchlo schudneš máš len vyťahanú pokožku, ale tá sa po čase upraví. Strie sú pri rýchlom nabratí kíl, vznikajú trhaním kože a pri chudnutí sa podľa mňa koža netrhá... ale tak je to možné, ale to je asi prvý krát čo o tom počujem
no bože, ja mám tiež strie na stehnách a nerobím si s tým ťažkú vadu, veď ťa tam nebude nikto zblízka očumovať a kritizovať a keď už sa s tým tak trápiš tak sa s tým neštvi, si kúp aj chalanské kraťasy s pekným vzorom, už som to videla na dosť veľa babách lenže rátaj že budeš mať nepekne opálené nohy
@erika178 nejedla som a za 2 mesiace som schudla okolo 15 kil :/ ale teraz to už ľutujem.. kvoli tomu mám strie a niekoľko krát som bola v nemocnici... :/ čiže toto ti vážne neodporúčam a ani nikomu.. je to hrozné no :/ radšej sa treba zdravo stravovať a 5x denne jesť a hlavne piť veľa vody čistá je najlepšia aa cvičiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
existujú aj také špeci krémy na strie...síce ti celkom nevymiznú ale určite trocha vyblednú skús sa popýtať v lekárni