Minuly tyzden som maturovala a aj napriek tomu ze som urobila vsetko na jednotky, zo slovenciny ma nepustili. Zajtra mam ist na primacky na komenskeho a predlozit musim uz aj maturitne vysvecenie. No zapis je az v septembri takze teoreticjy by sa to nejak
Viem ze je to tam napisane.. Preto a pytam.. Na niektorych skolach sa to da dolozit neskor. Lenze komensky.. Mail som im pisala.. Edine co viem ze si to preposlali asi traja ludia tam ale oficialna idpoved ziadna pedagogicka fakulta aj a psychologia
Aj to som skusala ( je to tam napisane) a aj keby nie tak uz dnes mi to asi nitko nedvihne a zajtra su primacky... kaslala by som a to keby som im tam neinvestovala uz sto eur.. A to je len pedagogicka este som si davala na filozoficku ale tam asi ani nejdem.. Napr kamaratka tiez nedala nemcinu a pustili ju az na druhy semester.. Ale to nebol komensky...
Ja tomu " zo slovenčiny ma nepustili" asi tak že si zo SJ nezmaturovala a bez maturitného tam zajtra nepochodíš podľa mňa....medzi rečou idem tam aj ja na tú pedagogickú
Nepustia ta, lebo nemaju zarucene, ze tu maturitu spravis v septembri... Mozes mat z ostatneho jednotky aj s desiatimi hviezdickami ale oficialne si NEZMATUROVALA, lebo maturitu nemas dokoncenu.
ja nechápem.. ako moze niekto mať 1 a so sj nezmaturovať? wtf?? tak toto je nonsens.. ako sorry ale kedze nemas dokoncene studium maturitou na vš môžeš zabudnuť :/
17 ? Tu piznamku s maturitou som nepochopila.. to ale mozem sa na to vykaslat... Cele roky skoly ani jedenreparat ani stvorka.. Angkictina najlepsie zo skoly...ekonomika tiez za jedna... A slovencina mi zmeni zivot :/
@mia246@somarinka Baby, prosím vás, čo bolo na tých prijímačkách? Ja mám aj+nj a bolo mi povedané, že tam nemusím ísť... Ale na ich stránke som videla, že všetci, čo sa uchádzajú o anglinu, majú plný počet... tuším 115 ľudí ... takže som trošku zmätená
Pravdepodobne nie pretože prijímaju vačšinu ľudí aj na základe vysvedčenia čiže aj za neho dostávaš body. Bola som včera na prijímačkách a niektoré baby ktoré ešte nemali odmaturované a boli tam ho musia priniesť najneskor do 15.6 a niekoľko krát opakovala to najneskor..... takze neviem no...
mia246 Ach, práve pozerám tie vývesky na stránke pdf uk a nejak veľmi ma nepotešili... na kombinácie s aj sa hlási tak 330 ľudí... a hlavne, že berú tak 5/10 ľudí na jeden odbor... a ja som si ešte myslela, že toto bude v pohode, že na učiteľstvo nebude nával...
@somarinka Však práve... Majú tam napísané, že dokopy 700 bodov... Ale nejak sa mi to nezdá... Aby za maturitné vysvedčenie (t.j. 3-4 známky) dali 400 bodov... A aké si mala to maturitné vysvedčenie? Lebo mám pocit, že pri takýchto počtoch si môžeme dovoliť len priemer 1,00 čo som ja teda nemala
@somarinka to by bolo fajn ...ale zjavne som to riadne doje*kala ... ale tak sú tam aj nižšie čísla .. a ešte som zvedavá kde tých zvyšných 400bodov naberú
@mia246 kamaratka mi vysvetluje že 100 bodov za AJ, 100 pocas stúdia, 100 za maturu z druheho predmetu a 100 opať za stredoskolské výsledky z predmetu v kombinacii... ale tak to bolo pred 5 rokmi ..
@somarinka maturitné som mala 1,1,1,2 a na konci roka kadejaké...jednotky aj dvojky už neviem presne veď práve..som ho v pohode spravila a teraz kukám , že dpč ty si bola v ktorej skupine?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
BTW kam sa hlasíš ?
btw to co si tam dorabala na tej slovine?
sme zverejnilo aktualne rebričky
dole máš tie tabuľky, ale nie sú tam všetky univerzity
» ekonomika.sme.sk/c/6386261/pretl...
» www.fedu.uniba.sk/index.php?id=52...
asi ťa to veľmi nepoteší