serus ludia chcem si dat tunel dal som si prve 6mm roztahovak ptm 8m roztahovaka teraz som si dal 1cm roztahovak a v polke roztahovania mi to zacalo hnisat a ani som to rychlo nerostahoval to ucho a čo mam robit ??
to je normálne, mne to tiež hnisalo. vždy som tam zatlačila maximum, dala som z oboch strán gumičky aby to držalo a pár dní som počkala, aby sa to zahojilo trochu. zvykaj si, potrvá to kým sa to ukludní.
a najlepšie by bolo, keby si mal takú vodičku na to, čo predávajú v pierc štúdiu. mega dobrá vec, štípe, ale pomáha.
hlavne si to nevyber, lebo začínať od začiatku druhý krát je podľa mňa ešte bolestivejšie...
Keď si už robíš takú kokotinu do ucha nezabudni sa nabudúce pýtať či sa ti to zrastie.Byť tvojím rodičom ťa kopnem do riti aj s tunelom.Veď je to hnusné.
ja mam teraz 16mm a ked mi to hnisalo alebo napuchlo tak som proste len pockala kym to nepreslo .... nic s tym neurobis len cakaj alebo si to ani nevsimaj ono to prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
to je normálne, mne to tiež hnisalo. vždy som tam zatlačila maximum, dala som z oboch strán gumičky aby to držalo a pár dní som počkala, aby sa to zahojilo trochu. zvykaj si, potrvá to kým sa to ukludní.
a najlepšie by bolo, keby si mal takú vodičku na to, čo predávajú v pierc štúdiu. mega dobrá vec, štípe, ale pomáha.
hlavne si to nevyber, lebo začínať od začiatku druhý krát je podľa mňa ešte bolestivejšie...