Ahojte, tému mám politické strany, literatúry mám dostatok, problém je, že o malých politických stranách a aj tých nových ako je Sieť, NOVA atď. nie je nič v literatúre. A zas čerpať len z internetu nie je ideálne.
co je zle na zdrojoch z internetu? ak nepouzijes zdroj cas.sk alebo pokec.sk ale normalne ich oficialny web, tak je to ok.. a urcite je najlepsie zavolat, popripade napisat predstavitelom danej strany...urcite bude mat ta praca vyssiu hodnotu, ak budes robit aspon takto vlastny vyskum...
aj nás strašili, aby sme sa vyhýbali informáciám z internetu...k niektorým údajom sa však nemáš ako inak dostať...ak ti budú knižné zdroje prevyšovať tie internetové, naozaj v tom nevidím nič zlé...ako pozerám, obe tebou spomínané strany majú oficiálnu stránku a to sa za dôveryhodný zdroj určite považovať...teraz už len či na nich nájdeš potrebné informácie pre svoju prácu
No takže ako tu bolo spomenuté máš ešte na výber orálny výskum (ako to voláme my), čiže pokús sa nejako spojiť s danými predstaviteľmi jednotlivých strán. Ich rozhovor si nahraj (najlepšie) pretože si nemyslím, že si to budeš všetko pamätať. Priprav si ale otázky aké sa ich budeš pýtať je to dôležite (reprezentuješ aj seba, a školu celkovo). Ak nevieš otázky máš svojho školiteľa opýtaj sa ho čo by si sa mal pýtať. Ďalej internet nepodceňuj. Argument "čerpať z internetu" nie je na mieste. Keby nie je napr. wikipedie svoju bakalárku napíšem asi veľmi ťazko (samozrejme necitoval som ju). Dole pod článkami mávaš občas aj zdroje z kadiaľ autor čerpal, takže v úplnom kľude si to pozri a snaž sa potom vyhľadať tie zdroje. Akékoľvek stránky sú nápomocné (min. aspoň nový zdroj môžeš zistiť).A k tým stranám keď som chodil do Trenčína na politológiu učil tam tuším Mgr. Dušan Štrauss (neviem či má aj nejaké iné tituly) Celkom obstojne vedel o tom rozprávať, kedže aj ten predmet sa volal politické strany, alebo niečo také bolo to 5 years ago takže si to uplne nepamatam. Ked tak si ho vygoogli a napís mu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Myslim si že ked pišeš o tychto menšich stranách a pod. je najlepšie zavitať priamo k ním...to bude asi najlepši zdroj
ach jaj...