Som s frajerkou 5 mesiacov a včera sme uz boli na tom tak že budeme mat prvy sex ale nevyšlo to kvoli vyrušeniu ostatných. A teraz mi frajerka hovorí že to bolo znamenie že je na to ešte čas. Co si o to myslíte vy?
mozno to chcela len v zapale momentu a ked nad tym neskor rozmyslala, tak jej doslo, ze to vlastne nechce.. proste konala impulzivne a bez rozmyslania u zien ziadna novinka
a mozno to chcela viac kvoli tebe ako kvoli sebe ale rozmyslela si to, lebo by mala v prvom rade brat ohlad na seba
ja ti neviem, nie som ona, kazdopadne evidentne sa snazi vycuvat z toho, tak na nu netlac, ale nechaj jej cas
@hoperpohroma vies co hovorila ze nad tym rozmyslala den pred tým tak ja neviem a ked to nevyslo tak mi povedalo ze to je znamenie ze je na to este cas ale hovorila ze sa boji bolesti.. ze by to bolo aj kvoli tomu?
Tak keby nás niekto vyrušil ani ja by som ten sex nechcela. Nabudúce si vyberte také miesto, kde vás nikto rušiť nebude.. A hlavne - daj jej čas, asi mala na to dôvod, ked si to rozmyslela...
@henten22 Znie mi to ako výhovorka. Nič ako "znamenia" neexistuje, sú to len debilné náhody a poverčiví ľudia hneď k tomu priradia nejakú "vyšší" zmysel.
A ak ti na tom záleží, tak netlač zbytočne. Môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Bud som pripraveny alebo nie. Co s tym maju co robit nahle zmeny okolnosti.
pozri, ked hovori, ze je este cas, tak ju do toho hlavne netlac. daj jej ten cas. evidentne na to nie je este pripravena, ked takto uvazuje
... ty 30 rocny muz
mozno to chcela len v zapale momentu a ked nad tym neskor rozmyslala, tak jej doslo, ze to vlastne nechce.. proste konala impulzivne a bez rozmyslania u zien ziadna novinka
a mozno to chcela viac kvoli tebe ako kvoli sebe ale rozmyslela si to, lebo by mala v prvom rade brat ohlad na seba
ja ti neviem, nie som ona, kazdopadne evidentne sa snazi vycuvat z toho, tak na nu netlac, ale nechaj jej cas
asi tak
no mal som vtedy 15 a sex je to posledne co by mi v tej dobe napadlo robit..
To myslela vážne?
samozrejme, aj bolest je faktor, ktory zavazi. ty si tiez neskuseny? lebo ak hej, tak to bude fail tak ci tak, ale to jej nehovor
keby si chcel nejake rady, ako na to, tak ts
A ak ti na tom záleží, tak netlač zbytočne. Môj názor.