Mám taký problém menší....študujem v KE no nedali mi intrák ale strašne chcem isť na intrák lebo už ma nebavi stale dochádzať cca 35 km do košic....najlepšie by bol na medickej alebo na pražskej ale už mam v aise neakceptovatelnu žiadosť, neviete mi niek
@smilejuanita01 Vždy sa dá poslať email. Otravuj ich na všetkých intrákoch, ktoré sú v KE. Ak nepomôže, tak na začiatku školského roka choď osobne za vedúcou intráku, či nemajú voľné miesta.
Napíš osobne na tie intráky e-mail, či majú voľné, alebo si tam choď osobne pár dní pred začatím školy, zatiaľ sa nestalo aby niekoho takto odbili aspoň čo ja poznám. To len školy majú furt nejaký problém s týmito intrákmi, naša škola je toho príkladom
@bloodypunk dakujem a počuj dá sa ubytovať aj len na jeden semester lebo mne ide hlavne o zimny semester ale neviem či sa takto dá asi treba na 2 semestre celý rok nie?
chod sa osobne opytat na zaciatku septembra. na jedlikovej poznam ludi co su z PO a byvaju tam. a oficialne sa neudeluje intrak studentom kosickych VS pokial su z KE, PO alebo z dedin medzi nimi. a zmluvu podpisujes na cely rok.ked budes chciet odist budes musiet za seba najst nahradu
@smilejuanita01 niekde sa to dá s tým, že si nájdeš za seba náhradu a keď nie, tak musíš platiť za celý semester, aj keď tam nie si, ale na niektorých intrákoch sa to dá tak, že odídeš a nie si tam. A nerozmýšľala si nad privátom? Tak by sa dalo možno skorej na takom dohodnúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Na väčšine školách je hranica 100km....