Ahojte.. už od včerajšieho rána mám koniec predkožky začervenený a štípe to ako hovado.. je to asi nejaký zápal.. den predtým mi asi podráždil sprchový gél ten penis.. skoro vôbec neviem stiahnúť predkožku a štípe to keď sa snažím ju stiahnúť.. čo by na t
@nathalii Nie, tak som to nemyslel..Proste niekedy tí doktori sú neskutočne drbnutí Alebo proste nechcem ísť k doktorovi lebo nechcem aby ma vyšetroval.. Proste sa hanbím, ak sa to tak dá definovať..
to si mohol napísať aj hned...chápem ťa,ale s týmto vážne nemám skúsenosti,skúšal si pogoogliť niečo? ale ver tomu,že môžu nastať aj horšie situácie kedy budeš musieť prekonať hanblivosť
@nathalii Googlil som niečo, tam som našiel stránku niečo ako LiveDoctor..A jeden týpek napísal, že keď masturboval vo vani, tak na druhý deň mal presne to isté ako ja.. Aj ja som trošku moc sprchového gélu použil v poslednom čase..A doktorka tam napísala , že by sa to malo samo ustáliť, len to má nehať tak (penis) .. Tak uvidím no..
@darkkizz Takže mám počkať pár dní ako sa to bude vyvýjať ? Lebo ten doktor fakt neprichádza do úvahy.. A samozrejme si to natriem či už stou Kalciovou masťou alebo ten krém už neviem ako sa volá
@frodo2 nechaj pokemona oddychovať. Inač načo sa pýtaš, keď odpoveď poznáš a prečo vravíš že neveríš doktorom keď sa ich pýtaš cez internet? tak to akože ja neverím na trpaslíkov ale zavolám si ich na záhradu
@poke Toho doktora som sa nepýtal ja, ale našiel som príspevok od nejakého týpka.. Ja som si to iba čekol.. A stým trpaslíkom to neni zlý nápad.. Už dávno som chcel si kúpiť takého..
doktori majú respawn okolo 8 a.m. pri poliklinike na parkovisku u nás v nových zámkoch, možno nejakú mýtickú doktorskú postavu zahliadneš alebo legenda o doktoroch ostane navždy zahalená tajomstvom
ďakujem všetkým za rady.. Niektoré fakt pomohli.. 2-3 dni to nehám tak a keď sa to nezlepší tak si kúpim nejaké krémy a masti.. a keď ani potom, tak nakoniec pôjdem k doktorovi
umyvat, najlepsie obycajnym mydlom, nelestit (ale ak nemozes vydrzat co uz s tebou . Stiahnut, aj nasilu, pripadne vypucovat vatovou tycinkou, ak nejde, ale to uz je potom fakt serious.
A ak mas brutal gule, strc ftaka do slivovice, ta ta vylieci raz-dva!
@frodo2 presne toto si poviem, keď niekto "odmieta" ísť k lekárovi, lebo na nich "neverí". sorry ale wtf? nevieš, čo máš, možno je to nejaký herpes a keby si to začal normálne liečiť včas, nebudeš mať kopu zbytočných komplikácií s tým. to, že napíšeš na študentské fórum, že máš červený klacek a hocikto ti tu poradí niečo čo možno myslí len zo srandy, ťa určite vylieči lepšie jak odborník (odborník vrámci toho, že žijeme na slovensku, aj tak je to lepšie rozhodnutie ako 16 roční školáci..) whatever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
chcel som ti sem poslať @fetakjezisko
A ak mas brutal gule, strc ftaka do slivovice, ta ta vylieci raz-dva!