No, ak ti budú robiť klasický odber krvi a nie rovno test na marihuanu, tak to nemusia zistiť. Len zistia, že tam niečo je, čo tam byť nemá to je všetko.
1. Načo huliš ?, je to hluposť. Marihuana, je nastupna stanica pre tažšíe drogy, a ked sa raz do tohto zamotáš, ostávaš otrokom. Drogy su peklo. Spytaj sa niekoho kto sa z toho dostal a uvidíš čo ti povie, ten dotyční, nikdy sa už k tomu nepribližíš. Je to hnus!!
2. z krvy sa zistuje všetko, ochorenia, nedostatok vitaminov, cudzie latky v tele.atd, tak ze jestvuje vysoká šanca že ti to zistia, aj ked nechceš. Je tam určitá inkubačná doba, pár mesiacov určite, dokym to vymyzne, tak aby to neobjavili v testoch.
3. Skus vypiť napr, vela mlieka, a jest potraviny z vysokym obsahom bielkovin a aminokyselin.
Tenpatic, to ti moze byt jedno, je to jej vec uplne....Takto. THC sa uklada v tukovych bunkach, preto sa z tela straca velmi pomaly...Tazko povedat ako dlho sa Ti bude drzat v krvi to zalezi od toho ako casto si hulila. Ja som cital ze v tukovej bunke sa moze ulozit max 1000 jednotiej THC a kazdym dnom zmiznu 3 jednotky...ibaze tych 1000 jednotiek nie je sranda nazbierat...
Tenpatic, marihuana nepatri k tvrdym drogam, a nemyslim, ze sa od nej nutne prechadza k niecomu tvrdsiemu. V kazdom pripade skus prechladnut a zostan s horuckou doma, inak neviem
Pravdupovediac, ja som hulil uz nespocetne mnoho krat...(asi tak 1000x slight_smile: a rozhodne nemam chut na tvrdsie drogy...nechyba mi ani THC, nie to este nejake piko, LSD...!
v krvi sa to dá zistiť aj po pol roku po ukončení pravidelného užívania, ale len špeciálnymi testami .. ak je to odber krvi pri bežnej výročnej preventívnej prehliadke, nezistia nič, lebo ten je zameraný na cholesterol a podobne .. zabrániť odberu sa dá chorobou (človeku s chrípkou sa neberie krv) .. postihy? rodičia si budú myslieť že si feťák a dosť to naštrbí váš vzťah (ich dôveru v teba)
hulila som prvý krát, a je tu taká haluz, že to nepotrebujem. mám v blízkosti človeka, ktorý mal opletačky s pikom. vylízal sa z toho, a viem čo to má za náseldky, aké to má účinky, a tolko zdravého rozumu, aby som to nikdy neužila mám...
viem ako to je, že marihuana je nástupná stanica pre tažšie drogy. ale nie u každého
mám pevnú vôľu, a silnú psychiku, a panický strach z ihiel. takže sa ničoho nebojím
je to blbost,nic ti nezistia....to by museli robit test specialne na toxicke latky..a to sa normalne nerobi,pokial nie je podozrenie,ze to beres,alebo,ze si pod vplyvom...takze v pohode...nemas sa coho bat..ale ber si to ako ponaucenie,tie stresy,co teraz prezivas ...
nerad som aby sa takym pomahalo ale nevadi: ako clovek co bol darovat krv ti viem povedat jedno ez sa vyhnes odberu krvy tym ze den predtym sa prejedas mastnym a rano si das nejake jedlo normal a pvoies ze si sa zabudla nenajest jedna varianta a druhou variantou je dat dole triko a behat po vonku a co najrychlejsie ochoriet v pripade chripky nemozes darovat krv... ale co sa tyka marihuany v krvy ostava 2 tyzdne pak sa vytraca a da sa zistit jedine rozborom vlasov tak ako kokain
Takže,zistia ti max.zvyšenu hladinu cukru ale ak si nezaplatíš(resp.tvoji fotrovci) ten špeci test tak v pohode,..a MARIHUANA NIE JE ŽIADNA VSTUPNA BRANA..to je taka neskutočna blbost,proste toto ma vie hrozne vytočit... Je velmi vela ludí (vrátane mna) čo hulia pár rokov a niesú závislý a nikdy nemali nič tvrdšie...Ono je to ako s alkoholom..ako keby obvinujete napr.pivo alebo niečo ine čo nie je take silne z toho že človek začne chlastat.. ved je to uplna blbost...každý užije na čo sa cíti...A tá tvoja odpoved č.13.... "Je tu taká haluz už to nepotrebujem".. To si čakala,že si prvy krat zahuliš a neskor chytiš krče a budeš sa potit,že potrebuješ dalšiu davku? "A tolko zdravého rozumu aby som to nikdy neužila mám"...A načo si to teda skušala ked o tom hovno vieš? Z frajeriny? Och bože... deti deti zas ma chytá nerf pri vás...
Antropofobia - a ako casto hulis? Lebo ja som az do vcera kazdy den a dost som si navykol. Rozhodol som sa a dufam, ze mi to vyjde, ze uz si nebudem nic pre seba zhanat, a ze budem hulit len s kamosmi raz za cas, lebo ja som uz povacsine hulil aj sam. Takze nie je ani spravne tvrdit, ze nenastane zavislost, mozno nie u kazdeho, myslim, ze je to individualne, u mna bola (a este zatial je) psychicka zavislost, a ako sa prejavuje? Od rana do vecera som vacsinu dna myslel na travu, kedy dam praska, kde co zohnat...boli to take vtierave myslienky, uz mi to zacalo vadit. A teraz som nervozny ako pes, lebo by som si najradsej dal svojho zauzivaneho prda pred spanim, no nemozem, lebo vcera som vsetku travu rozdal co som mal, nech si odvyknem. Ale ak clovek berie travu ako rekreacnu drogu, ktoru si sem tam zafajcim s kamosmi, tak zavislost nehrozi. Mne sa uz zacal okolo travy tocit cely zivot pomaly, ale isto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2. z krvy sa zistuje všetko, ochorenia, nedostatok vitaminov, cudzie latky v tele.atd, tak ze jestvuje vysoká šanca že ti to zistia, aj ked nechceš. Je tam určitá inkubačná doba, pár mesiacov určite, dokym to vymyzne, tak aby to neobjavili v testoch.
3. Skus vypiť napr, vela mlieka, a jest potraviny z vysokym obsahom bielkovin a aminokyselin.
ps: Ako sa vraví: "Ked si hlúpi kto ta kúpi."
Pozrite, tá baba má 14 a hulí. Je to normálne? Podla mna nie! podla mna je to kravina.
ad 1.
marihuana nie je nastupna stanica pre tazsie drogy.
je to blbost.
drogy su aj kava, cigarety, alkohol, len malo kto si to uvedomuje.
A poznam dost ludi, ktory frcali na emfetanimoch, XTC, a inych drogach, niektori to uz do seba nedaju, nektori v tom ide stale.
Je to na kazdom co si vyberie.
to Psychopunk
uz je neskoro to riesit. Ja som tiez bol na krv, a vedel som ze 2tyzdne predtym som hulil. V pohode, nic nezvycajne sa nestalo.
A keby ti to chceli zistit napriklad rodicia,museli by za to zaplatit,a mizne to zo systemu za cca 3-6 mesiacov zalezi od cloveka...
viem ako to je, že marihuana je nástupná stanica pre tažšie drogy. ale nie u každého
mám pevnú vôľu, a silnú psychiku, a panický strach z ihiel. takže sa ničoho nebojím
dík za rady
to OK. Je to ako s chlastom, ked uz clovek pije kazdy den, tiez nieco nie je v poriadku.