Caute vsetci vospolok!! Chcel by som sa obratit na vas s jednou prosbou. AKurat studujem v amerike na jednej univerzite. Som ju jediny slovak, mam 18, hram tenis a som prvak a potom tu je este jedna slovenka. Vola sa Gabika, hra basket ma 22 a je tretiacka. Zoznamili sme sa uz na Slovensku ked sme zistili ze idem aj ja studovat na tu istu univerzitu ako oona tak som sa jej popytal ze ako to tu chodi...Ale teraz sme boli parkrat spolu aj sami...ale to len tak ze sme tu sami dvaja slovaci co je super ked tu mate niekoho take z vasej kultury a domovu co pozna ake to je tazke sa tu zabyvat a mate spolu o com rozpravat a tak...No problem je v tom ze sa mi zacala pacit...nevyzera ako modelka ale paci sa mi jej charakter, vzdy ked sme spolu tak sa z chuti zasmejeme a nemame problem sa rozpravat o hocicom. Proste je to super baba a je mi s nou dobre v jej pritomnosti. Neviete mi poradit ako mam zistit co si o nas dvoch teda o mne ona mysli??? Lebo nechcem nic riskovat a este aj posledneho spriazneneho cloveka si odpudit od seba...pretoze ked jej to len tak poviem ze sa mi paci a ze by som chcel byt viac ako priatel a ona to tak nechce tak to bude uplne ine a totalne od veci...dufam ze ste to pochopili...neviem ci mam nieco naznacovat ako flirtovat ale to je tie dost nebezpecne aby si nieco nepomyslela a potom s anebude chciet stretavat...tazke vobec neviem co mam spravit...skuste mi prosim vas poradit nejako...dakujem
nie nemyslim to ale proste ako mam nieco zistit alebo vytusit ci by som mal u nej sancu...lebo nechcem jej to povedat ako obycajne...ze pozvat ju na veceru potom nejake kino ako nieco slavnostneho ako riadne rande lebo si moze pomysliet potom svoje a zlaknut sa predcasne...a keby nahodou by som jej to povedal a nechcela by ma alebo by sa zlakla tak by sa nase super kamaratstvo uplne zmenilo...apspon take su moje skusenosti...ze uz nikdy to nebude potom take super ako predtym...take prirodzene uz bude vediet ze ja chcem nieco viac ale ona nie cize uz pod kazdym flirtovanim by mohla potom si uvedomit ze je to vsetko kvoli tomu ze sa mi paci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
milujem ludi co presedia na nete maju nieco vypracovata nesu schopni to ani vygooglit