pred paru mesiacmi som sa na nete zaregistrovala na nejaku stranku...bola tam sutaz o najaku elektroniku...a teraz emailom prisla uhrada za fakturu za pouzivanie stranky alebo nieco take..ze treba uhradit okolo 30 eur do sedem dni...co sa stane ak ju neuh
majú tvoju adresu, dáky účet alebo čo? ak nie.. tak by si sa nemala ničoho báť si myslím.. a ak je to taká stránka.. nemyslím že by ti malo vadiť že už na ňu nepôjdeš nikdy..
@holy17 a co ze maju adresu? A nech maju aj cislo uctu a co? Nic. Neries to nic sa nedeje. Ked ti poslu fakturu domov tak ju drbni do kosa a na to cislo uctu ti mozu akurat poslat dake prachy, ked chcu
@holy17 aj keby si tam dala rodinnu fotku, dala velkost oblecenia a co vsetko, pozaskrtala hocijake suhlasi mozu si s tym utret rit. Pokial nikde nedas podpis nic nie je zavazne.
Ak to je od firmy WEB CONTENT, ignoruj to ! Aj mne to prišlo....
Ale v podstate, aj keď si nečítala pri registrácii podmienky, tak takýmto spôsobom nemôžu s tebou uzavrieť zmluvu, lebo by sa to dalo zneužiť...
Ignoruj to... Mne najprv prišli dve upomienky na mail, potom list domov kde sa vyhrážali vymáhaním atď. a potom ďalšia upomienka, ale všetko som vždy vyhodila a nevšímam si to...
Ak to je od firmy WEB CONTENT, ignoruj to je to podvod ! Aj mne to prišlo....
Ale v podstate, aj keď si nečítala pri registrácii podmienky, tak takýmto spôsobom nemôžu s tebou uzavrieť zmluvu, lebo by sa to dalo zneužiť...
Ignoruj to... Mne najprv prišli dve upomienky na mail, potom list domov kde sa vyhrážali vymáhaním atď. a potom ďalšia upomienka, ale všetko som vždy vyhodila a nevšímam si to...
@james144 mne staci ked vidim na Facebooku ako sa vsetci pridavaju do skupin ze Vyhrajte Notebook alebo ine odrby ..vzdy je tam aspon minimalne 10tisic ludi
take podobne aj mne doslo par rokov do zadu, potom aj postou, a potom, ze to daju na sud... to len odrbavaju... ked tam hned odpises mail, ze sa chces odhlasit, a ze nesuhlasis s nimi, tak ti uz vobec nic nemozu spravit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov