basigaturu kupis,nevyuzijes.. kolieskove korcule casom prejdu (2 mesiace dozadu som si kupovala a bola som na nich raz).. cize anglinu,kedze zlepsovat sa treba stale
anglina sa ti najviac zide..to by som si vybrala teda ja z tych moznosti, lebo nic ine ma neoslovilo...a anglinu vyuzijes po cely zivot ako take korcule alebo gitaru, co ta zachvilu mozno aj omrzi
na korčuliach by som sa po pár metroch zabil, keby sa ku mne dostala gitara, tak ma zabije niekto iný, a tá anglina by sa mu celkom zišla (čo som si uvedomil pri písaní anglického abstraktu do bakalárky - a ešte viac po jeho zhodnotení školiteľom)
ale inak môžem povedať len, že doučovanie angliny je dobré len vtedy, keď ho na niečo potrebuješ, ak budeš napr. pol roka chodiť na anglinu pre dobrý pocit, že vieš po anglicky a potom sa budeš venovať iným veciam, zabudneš to. jedine, že by to bola štátna jazykovka a chcel by si aj diplom, ale to sa asi nemyslelo pod doučovaním...
a ešte, že treba sa zamyslieť nad tým, čo sa najviac peňažne oplatí, zúročí - čo má pre teba najväčší zmysel a pri čom si myslíš, že aj ostaneš
Díky lidi aj ja som rozmýšlal podobne...Tak bude to basgitara ak sa to podarí ,totiž mám malé ruky a neviem či by som na nich vedel vôbec hrať Ale potom si dokúpim aj korčule-pohyb sa zíde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na kolieskove korcule musis mat aj trocha talent a ak nemas tak skoncis krvavy ako moja mama
a doucovanie z angliny?
podla mna doucko nejake zazraky neroby to vidim na mojej kamoske
anglina? načo je toho dosť aj v škole...
basgitara... ummm fenomén... keď ju budeš mať ozvi sa
ale inak môžem povedať len, že doučovanie angliny je dobré len vtedy, keď ho na niečo potrebuješ, ak budeš napr. pol roka chodiť na anglinu pre dobrý pocit, že vieš po anglicky a potom sa budeš venovať iným veciam, zabudneš to. jedine, že by to bola štátna jazykovka a chcel by si aj diplom, ale to sa asi nemyslelo pod doučovaním...
a ešte, že treba sa zamyslieť nad tým, čo sa najviac peňažne oplatí, zúročí - čo má pre teba najväčší zmysel a pri čom si myslíš, že aj ostaneš