Ahojte, zajtra ideme kupovať kamarátke darček na narodky a absolútne nevieme čo jej máme kúpiť. Bude mať 20 tak sme jej chceli dať niečo originálnejšie, nie kozmetiku ani bižutériu, knihy nerada číta... Máte nejaký tip? Alebo čo originále ste dostali vy?
inak skok padakom si trafila - to je taky jej velky sen ale asi by sme najprv museli vykradnut banku aby sme to zaplatili teda netusim kolko by to stalo ale urcite vela
samozrejme, že sa dá aj lacnejšie nájsť,alebo bungee jumping- toho sa bojím, ale keby mi to niekto kúpil tak idem
inak padákom som skákala pár krát,ale chcela by som skúsiť paragliding, alebo rogalo. To by bolo super a mať tak vlastné...škoda,že to je tak drahé všetko (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo jej dajte seba- napr.nejakú crazy spoločné foto a ku tomu ešte pár maličkostí a je to
inak skok padakom si trafila - to je taky jej velky sen ale asi by sme najprv museli vykradnut banku aby sme to zaplatili teda netusim kolko by to stalo ale urcite vela
..kvak..
inak padákom som skákala pár krát,ale chcela by som skúsiť paragliding, alebo rogalo. To by bolo super a mať tak vlastné...škoda,že to je tak drahé všetko (ach)