čítam potrebujem ženu xD .. okej k veci. všade okolo vidíš ľudí a aj nechtiac vnímaš ich outfit tak určite vieš čo sa ti páči a čo by si si na seba iste nedala
ako naozaj? 23 rokov a ides na strednu? ako naozaj? puberta?
ked mas problem s vyrazkami navstiv kozneho, moze to byt pecienka, daka alergia. alebo skus ist k moru mne to pomohlo co som bol tyzden pri mori tak vyrazky z chrbta mi zmyzli aspon na chvilu.
alebo skus alpou potierat
ale najskor doktora
Obliekanie: tvl este raz, naozaj 23? sak maj svoj styl obliekaj si co sa ti paci ak nie tak si zober co bude po ruke? a ak ces byt naozaj stylova tak hore bez ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nejedz pecivo.... a stravuj sa zdravo.
A obliekanie si vygooglit vies nie ?
ked mas problem s vyrazkami navstiv kozneho, moze to byt pecienka, daka alergia. alebo skus ist k moru mne to pomohlo co som bol tyzden pri mori tak vyrazky z chrbta mi zmyzli aspon na chvilu.
alebo skus alpou potierat
ale najskor doktora
Obliekanie: tvl este raz, naozaj 23? sak maj svoj styl obliekaj si co sa ti paci ak nie tak si zober co bude po ruke? a ak ces byt naozaj stylova tak hore bez ..