hm ja vlastne potrebujem len zdravie ,a nic ine ku stastiu mi nechyba a aby som bola s rodinkou ,tak ako doteraz ,ale teda ked uz som si mala z tych moznosti vybrat tak ......
A osobne som nejako spokojný tak ako to je. Priateľku snáď mám, kamarátov tiež... peniaze sú príliš pominuteľné a hovoriť, že nutne potrebujem sex je pochabé. Rodina je nablízku, cigarety poruke a drogy nemusím. A tak nejako.
priatelov (skutocnych) som nikdy nemala....aa ani mam taky pocit nebudem mat...o niektorých som si myslela, ze su moji kamosi...no..po case sa ukazali..ze to bola iba jedna krasna pretvarka..co uz..este ze teraz som na to prisla..ze nie nneskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
S istými prestávkami mám skoro všetko, nesťažujem sa.
A osobne som nejako spokojný tak ako to je. Priateľku snáď mám, kamarátov tiež... peniaze sú príliš pominuteľné a hovoriť, že nutne potrebujem sex je pochabé. Rodina je nablízku, cigarety poruke a drogy nemusím. A tak nejako.
nech si ziju stastne...
no a este s jednym niesom normalne len spokojny, lebo lebo tam to uz nemoze byt extra lepsie....so zenou