Vieš podla čoho čo berieš za značku, pre mňa sú značkové veci Gucci, Versace atd. Kenvelo, Cropp, New Yorker atd. pre mňa značkyn iesu, čiže sa obliekam do neznačkového
nemám značkové oblečenie a netúžim po ňom - radšej si kúpim 10 rôznych tričiek po 500 ako jedno za 5000Sk. jediné čo mám "značkové" sú botasky. a taká kvázi značka /viem že tu je reč o iných/ je pre mňa len C&A, tam nakupujem fakt rada.
ja mam skor namysli take skaterske značky a podobne..hh teda ak viete co myslim..etnies, vans, dc, vehicle, nugget..atď...ja kupujem len take a nie dolce gabbana a prada..ha
inak ja mam rad znacky ako zara, pepe jeans a tak podobne. nieje to zase nejaka cenova vysina a je to velmi stylove.
inak som za pradlo kedysi minal strasne peniaze..ale teraz ked uz musim platit ine veci, tak nemam problem aj s lacnejsimi kuskami..ale zase trznice a lacne cinske obchodi, to by som sa sam sebe hnusil
@21 no ved jasne ze my ich kupuju rodicia...myslim si ze je to normalne ked ma clovek 15 ze si nekupuje veci sam....sice samozrejme ze na niektore si nasetrim aj sama...
nerozdelujem... co sa mi zapaci a je to z prijemneho materialu to beriem... pozerat na znacku ci cenu je blbost... stresovat budem pri vaznejsich veciach ako pri penazenke...
neriesit/nekastovat... paci sa ti nieco?, kup si to...bodka,,,neries kto to vyrobil ale ci sa v tom budes citit prijemne....
mno tak na milde zrovna nenakupujem ale v mojom satniku sa nachadzaju take cenovo priemerne veci ako adio, famous, titus, vans atd.(90% tychto veci si tak ci tak platim z vlastneho vrecka kedze moja mum to ako modu neuznava a ja zas odmietam nosit veci ako napr. ed hardy ktore by mi bola velcie ochotna financovat..)
Je mi to jedno, nevadil by mi ani cinan, keby tie veci po dvoch vypratiach nezacali pichat / pri obuvi sa po dvoch tyzdnoch nerozpadli... Takze takto vacsinou newyorker/kenvelo a adidase v rakusku v akcii
áno máám rada značkové veci .... radšej si kupim niečo drahšie a viem že mi to vydrží a taktiež že to nebude mať celé mesto áá ešte máám z toho sodbrý pocit
tak nemam kazdy kusok oblecenia znackovy..sak to sa ani neda....
ale tak co si spominala, tak mam vehicle mikinu... a potom milujem ROXY..aj ked..ked vidim niektore obchody ake maju roxy handry predrazene... je to šupa... a potom ešte ANIMAL či RIPCURL...
a ráta sa aj tesco tricko CHEROKEE ??
a znackove si kupujme iba za svoje prachy..ale tak 3x si premyslim co si kupim..a aj tak je najlepsie kupovat vo vypredajoch...
a deti nie je čím sa chvalit, ked mate handry od fotrovcov
Kupujem extrémne veľa a extrémne lacno.A radšej mám za 50 € desať tričiek ako jedny nohavice.Kvalita je diskutabilná, ale pokiaľ sa to nerozpadáva za pochodu, nemám námietky.
nosím všetko mám to v piči, ale sú značky, ktoré tu ludia nepoznajú a nedajú sa tu kúpiť a musím objednávať s USA, a na tie značky nedám do pustiť síce to nikto nepozná a vyzerá to možno jak od čínana ale ja viem čo je to zač a to stačí
Kľudne aj od číňanov kúpim Ved aj na adidas či nike je vzadu: Made in China.
Ale ked som v Europe tak si kúpim nejakú drobnôstku z New Yorkera alebo terranovy,ked mi peňaženka dovolí.
A napríklad,minule som si po nekonečne veľa roztrhaných plátených topánok som si kúpila prekrásne žlté Dieselky.Drahé boli ako šľak,hovorila som si že mi aspoň vydržia.
Nevydržali..teda,vydržali,mesiac
Tí,čo chodia po krk v značkovom mi nevadia,ale tých,čo chodia po krk v značkovom a posmievajú sa tým čo nechodia v značkovom,tých by som najradšej upálila zaživa.
Lebo nie každý má na drahé tričká a topánky,niekto je rád že má svojim deťom dať čo na obed!A to nevravím o Afrike,ale o Slovensku..
no keď tak rozmýšľam,samozrejme....mám aj značkové veci,aj od "Číňana" ...mám neuveriteľný kopec oblečenia doma...a z toho je asi 20% značkových...možno som prehnala...možno 15%,ale egal...
vyplýva z toho jediné...mám aj aj...čiže,na značku si nepotrpím,ale niektoré veci mať kvalitné chcem...ako napr.topánky...to uznávam Nike,Adidas,Puma,LaCoste...
inak si oblečenie kúpim,aké sa mi páči...so značkou,či bez...
boze ved to je podla mna uplna blbost naso si buem kupovat tricko za 100ecok ked si mozem kupit 10triciek po10??? a to akoze len preto je taqe drahe ze je tam napisane ze ROXY alebo cosi taqe??? jedine co mam znackove su boty... to by som si zase dake absolutne fakey nekupovala a tam sa ten rozdiel este da
@32 ano veď všetko je z číny ale určite sa v nich citim lepšie ako vo veciach s tržnice..a z hnusných čínskych obchodov kde to obchytávajú setci ľudia a je to tam nahádzane hlava nehlava..a smrdí to.
ako no... pre mňa je dôležité kúpiť si to, čo sa mi páči - zvyčajne to nájdem ale v značkových obchodoch, aj sa v značkovom oblečení lepšie cítim... ale nepotrpím si na to... mám v skrini dosť veľa značkových vecí, ale mám aj dačo čínske a dokonca aj dačo po mame (keby ste videli tie kúsky, tak by ste sa nečudovali, moja mama mala strašne dobrý vkus za mládí a vlastne aj stále má)...
no dobre to vidieť aj na topánkach... tenisky nosím zo zásady číny, lebo sa v nich cítim najlepšie... keď opätky tak si najradšej obujem moje riekkery (čo stáli takmer 2000 Skk, ale sú neuveriteľne pohodlné)... hoci záleží aj na cene, najviac na tom, ako sa v tom cítim...
takže tak, ja a značky...
no viem, že napríklad veľa záleží u ľudí aj od blízkosti lacnejších značkových obchodov... napr. na Orave je veľmi málo značkových obchodov aj to strašne predražených, naproti tomu v BB je Europa SC, kde sú takmer nonstop výpredaje v tých lacnejších značkových obchodoch... takže to aj vidno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
nemám značkové oblečenie a netúžim po ňom - radšej si kúpim 10 rôznych tričiek po 500 ako jedno za 5000Sk. jediné čo mám "značkové" sú botasky. a taká kvázi značka /viem že tu je reč o iných/ je pre mňa len C&A, tam nakupujem fakt rada.
lebo toto su znacky
ale tak ako ja si obleciem vsetko co sa mi paci aj ked to nie je zrovna prada
aby si vedel znackove veci mam asi vies kde...
inak som za pradlo kedysi minal strasne peniaze..ale teraz ked uz musim platit ine veci, tak nemam problem aj s lacnejsimi kuskami..ale zase trznice a lacne cinske obchodi, to by som sa sam sebe hnusil
neriesit/nekastovat... paci sa ti nieco?, kup si to...bodka,,,neries kto to vyrobil ale ci sa v tom budes citit prijemne....
preto si kupujem takéto veci
ale tak co si spominala, tak mam vehicle mikinu... a potom milujem ROXY..aj ked..ked vidim niektore obchody ake maju roxy handry predrazene... je to šupa... a potom ešte ANIMAL či RIPCURL...
a ráta sa aj tesco tricko CHEROKEE ??
a znackove si kupujme iba za svoje prachy..ale tak 3x si premyslim co si kupim..a aj tak je najlepsie kupovat vo vypredajoch...
a deti nie je čím sa chvalit, ked mate handry od fotrovcov
Kupujem extrémne veľa a extrémne lacno.A radšej mám za 50 € desať tričiek ako jedny nohavice.Kvalita je diskutabilná, ale pokiaľ sa to nerozpadáva za pochodu, nemám námietky.
Vietnamská tržnica FTW!
Ale ked som v Europe tak si kúpim nejakú drobnôstku z New Yorkera alebo terranovy,ked mi peňaženka dovolí.
A napríklad,minule som si po nekonečne veľa roztrhaných plátených topánok som si kúpila prekrásne žlté Dieselky.Drahé boli ako šľak,hovorila som si že mi aspoň vydržia.
Nevydržali..teda,vydržali,mesiac
Tí,čo chodia po krk v značkovom mi nevadia,ale tých,čo chodia po krk v značkovom a posmievajú sa tým čo nechodia v značkovom,tých by som najradšej upálila zaživa.
Lebo nie každý má na drahé tričká a topánky,niekto je rád že má svojim deťom dať čo na obed!A to nevravím o Afrike,ale o Slovensku..
vyplýva z toho jediné...mám aj aj...čiže,na značku si nepotrpím,ale niektoré veci mať kvalitné chcem...ako napr.topánky...to uznávam Nike,Adidas,Puma,LaCoste...
inak si oblečenie kúpim,aké sa mi páči...so značkou,či bez...
no dobre to vidieť aj na topánkach... tenisky nosím zo zásady číny, lebo sa v nich cítim najlepšie... keď opätky tak si najradšej obujem moje riekkery (čo stáli takmer 2000 Skk, ale sú neuveriteľne pohodlné)... hoci záleží aj na cene, najviac na tom, ako sa v tom cítim...
takže tak, ja a značky...
no viem, že napríklad veľa záleží u ľudí aj od blízkosti lacnejších značkových obchodov... napr. na Orave je veľmi málo značkových obchodov aj to strašne predražených, naproti tomu v BB je Europa SC, kde sú takmer nonstop výpredaje v tých lacnejších značkových obchodoch... takže to aj vidno...