Chcem vám ponúknuť príbeh, ktorý je typickým predstaviteľom tejto témy, s ktorou sa na online poradni pre mladých bohužial občas tiež pri chatoch stretávame.
Príbeh:
„Nikdy by som to naňho nepovedala. Nespĺňal moje predstavy o úchylák
mňa by iba zaujímalo, kto píše tieto poetické srdcervúce príbehy. neviem si predstaviť, že by niečo takéto do poradne dorazilo. jedine, že by sa autorka počas písania svojho problému tešila z toho, ako v nej ešte objavia novú Keleovú-Vasilkovú.
(autor sleduj, už niekoľkokrát ti tuna povedali, že sa im to takéto nepozdáva, nájde sa tu možno jeden, dvaja ľudia, ktorí to okomentujú normálne k téme, inak len samé negatívne komenty...myslím, že je zbytočné tu zakladať takéto fóra. Buď polož normálne otázku, bez príbehu, alebo ten príbeh napíš do fóra, vytvor si nejakú rubriku a podobne, alebo priamo na ipčku, vydaj o tom knihu, alebo čokoľvek...čokoľvek bude produktívnejšie ako nasilu sem pchať tie príbehy medzi ľudí, ktorí ti dali jasne najavo, že k tomu nemajú vzťah, nepáči sa im tento spôsob odkazu na vaše stránky a budú to odmietať...nemá to cenu, tak načo v tom pokračovať?
@grietusha človek by myslel že ty budeš prvá ktorej bude jasné že ( @sveter ) je to silno upravované, veď to je asi jediný spôsob ako v publikácii (či už papierovej alebo internetovej) udržať akú-takú úroveň aj pri zverejňovaní príbehov čitateľov, viď Bravo Girl a podobné pre príklad ako to vyzerá keď sa zverejňujú originály "čitateľskej korešpondencie"
počuj, minule som sa ti dosť kvalitne vyjadril s otázkou aký je vlastne tvoj zámer v zverejňovaní týchto príbehov tu. o tomto by som ešte bral, že sa dá chápať ako širenie osvety a povedomia o danom probléme, takže tento nekomentujem, ale že si odignoroval to predošlé priame oslovenie a priamu otázku aký je tvoj zámer s uverejňovaním týchto príbehov tu (teda, okrem propagácie vlastnej stránky, aj keď musím uznať že omnoho inteligentnejším spôsobom ako tie ostatné čo sa tu občas dejú), mi príde... neseriózne. znižuje to moje sympatie voči tvojmu projektu, ktoré boli na začiatku dosť veľké, a očividne podľa reakcií ľudí tu v diskusii nie som jediný čo to tak cíti.
dostanem teda odpoveď? aký je tvoj zámer za zverejňovaním týchto príbehov tu? ak na ne chceš feedback, prečo nemá vaša stránka fórum, aby si ich mohol zverejňovať a pýtať si feedback tam?
ako tu už odznelo,bože ..tto ona naozaj berie tak v pohode ?lebo o tom píše akoby sa nechumelilo,ako pilcherová síce v jej knihe by ste také niečo nenašli určite ..mne kebyže sa niečo hentaké stane,tak nepíšem o tom tak poeticky,i ked možno po čase aj ano,ak by mi preplo :ako možno jej ...
a čo my sa máme akože vyjadriť k tomu príbehu,či ,nepochopila som otázke vlastne
chlapi ktorý sa nevedia vžiť do ženskej mysle by to robiť nemali nepoznám ženskú ktorej by ohladom znásilnenia išiel takýto pochod v hlave, napíala by čosi takéto a vôbec bola schopná "vídať" každý deň dané indivídium.... znásilnenie je úpri drvivej väčšine prípadov vysoko traumatizujúca udalosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a teraz máme ako uisťovať imaginárnu znásilnenú že za to nemôže?
lebo to bere dosť v pohode dievča, ak teda existuje
Pal do pika, ipckar
....inak čo si čakal za reakcie keď tu hodíš poetický príbeh o znásilnení???
@ipcko
počuj, minule som sa ti dosť kvalitne vyjadril s otázkou aký je vlastne tvoj zámer v zverejňovaní týchto príbehov tu. o tomto by som ešte bral, že sa dá chápať ako širenie osvety a povedomia o danom probléme, takže tento nekomentujem, ale že si odignoroval to predošlé priame oslovenie a priamu otázku aký je tvoj zámer s uverejňovaním týchto príbehov tu (teda, okrem propagácie vlastnej stránky, aj keď musím uznať že omnoho inteligentnejším spôsobom ako tie ostatné čo sa tu občas dejú), mi príde... neseriózne. znižuje to moje sympatie voči tvojmu projektu, ktoré boli na začiatku dosť veľké, a očividne podľa reakcií ľudí tu v diskusii nie som jediný čo to tak cíti.
dostanem teda odpoveď? aký je tvoj zámer za zverejňovaním týchto príbehov tu? ak na ne chceš feedback, prečo nemá vaša stránka fórum, aby si ich mohol zverejňovať a pýtať si feedback tam?
smola no..
ked mam mat sex,tak s niekym koho naozaj poznam...
btw, toto je ako "real life stories" v kamarátovi, a to už taký gýč vymyslieť je fakt umenie
a čo my sa máme akože vyjadriť k tomu príbehu,či ,nepochopila som otázke vlastne
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/mar...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/kat...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/vla...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/ver...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/pat...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/luc...
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/dobrovolnik/ver... -k
niektorý z nich, predpokladám. nemáš za čo.
chlapi ktorý sa nevedia vžiť do ženskej mysle by to robiť nemali nepoznám ženskú ktorej by ohladom znásilnenia išiel takýto pochod v hlave, napíala by čosi takéto a vôbec bola schopná "vídať" každý deň dané indivídium.... znásilnenie je úpri drvivej väčšine prípadov vysoko traumatizujúca udalosť...
ženské ledva o tom hovoria a nie takto