môj otec ho používa pomaly viac ako ja a aj sa viac do všetkého rozumie, musím mu uznať
Resp, dosť často ma vyhadzuje odtiaľto, takže je dosť moderný no, 40 rokov má
A mama..tá je tak anti-talentík aj do kompov aj netu..Vie robiť s wordom a tak s netom tiež/maily, google/ ale nejako hlbšie ju to nezaujíma. akurát keď chce niečo kúpiť alebo tak
mama pravidelne v robote aby mohla cez mail každému (vrátane mňa) rozosielať všetky srandičky, hoaxy a reťazovky ktoré jej prídu, a otec používa na WoWko
tatino len občas niečo na nete a mama stále na pokeci (sere ma že nevie ani základy ovládania pc a ani sa to nesnaží naučiť len je na pokeci, raz keď odišla baterka na doske a vynuloval sa čas a dátum tak jej pri pokuse ísť na azet firefox písal že certifikát je neplatný a či tam chce ísť aj tak, potom ma zavolala že jej nejde internet všetko ostatné išlo len pokec nie a aj tam stačilo si prečítať čo to píše a kliknúť na potvrdiť výnimku)
aj moja mama vravela,ze jej jeden znamy navrhol sa zaregistr...na FB..a ja jej len ze,ok..ze ukazem jej to.. ale,ze mna si tam pridat nemoze,za ziadnych okolnosti,to ju uz mam i na icq a to staci.... .. ona ze vsak dobre..
na to nemožem odpovedať, lebo jeden vobec a druhy maximalne oco furt stavkuje cez net a pouziva skype a mama nikdy nic..ale kedze zrusili primu, tak musim VKV-cka sledovat na nete, naucila som ju jak zapnut komp a co spustit, a to spravi dvakrat do tyzdna to je jej cela aktivita ohladne internetu... @11mat12 presne aj moj oco aj dlhsie, ale on nechatuje, ale hra soliteire a šach na nete len stavkuje a dakedy chatuje cez skype...
Otec pravidelne, každý deň, s internetom a počítačom vie pracovať na veľmi dobre úrovni, dokonca hráva onlinovky, najviac SWAT 4, skore väčšinou okolo 24:6
Moja mama ešte pred rokom nevedela zapnúť net... a teraz si už vpohode mailuje so svojimi bratmi... Dokonca aj Skype už vie používať... Som ju naučila...
No moja mama neviem zapnúť ani pc a nie to ešte aby na ňom robila a Oco vpohode. Delíme sa o jeden pc aaa táák. ale aspoň že sa nestarajú čo dívam a s kým si píšem
mama pouziva obcas,ale akozeeee zeby to nejak extra vedela...vcera mi do skoly volala cez hodinu (mala som 12 zmeskanych hovorov),len preto,lebo nevedela,ako sa otvara jej emailova schranka na gmaily
a oco ma vlastny notebook,ktory si nosi vsade..aj do vane ked ide (wifi)...a aby som nezabudla...aj na WC...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Resp, dosť často ma vyhadzuje odtiaľto, takže je dosť moderný no, 40 rokov má
A mama..tá je tak anti-talentík aj do kompov aj netu..Vie robiť s wordom a tak s netom tiež/maily, google/ ale nejako hlbšie ju to nezaujíma. akurát keď chce niečo kúpiť alebo tak
-krizik sak stlac krizik! ..omg..id dozadu..(jak?) stlac tu sipku! ...jaaaj
mam dost dnes osm to absolvovala...
mal by som jej zrusit wifinu a zobrat notas
Lepší ako ja.
Mama doma skoro vôbec len v práci...
a oco ma vlastny notebook,ktory si nosi vsade..aj do vane ked ide (wifi)...a aby som nezabudla...aj na WC...