Je to super vec Lebo živý príklad je keđ si chcem pozrieť video pri článku na tvnoviny.sk a tá kktská markíza tam dá tak reklamy, že pred videom sa spustí 30 sekundová reklama ktorá nejde vypnúť ale musí sa celá dopozerať a to má niekedy viac ak video k článku a keď už človek pozre tú reklamu a nenačíta to ďalej to video tak znovu reklama Proste des
Reklamy na internete (a obzvlášť tie kontextové) považujem za jeden z najefektívnejších spôsobov propagácie čohosi; vďaka čomu by sme sa mimo iného mohli postupom času zbaviť aj skutočne otravného vizuálneho smogu IRL a navyše, častokrát je to hlavný príjem prevádzkovateľa portálu, tak nebudem nejaký scumbag a doprajem tým, ktorých obsah používam, aspoň tých pár centov, čo skrz mňa môžu mať.
A nevraviac o tom, že príležitostne sa cez kontextové reklamy dozviem aj o fakt zaujímavých veciach.
mám nainštalovaný adblock, ale aj tak ho mám vypnutý na youtube, na stránkach, kde pozerám seriály, na birdzi (aj keď birdzu už nič nepomôže) a proste na stránkach, ktoré chcem ''podporiť'' a nie okrádať
@9 this. ja som adblock nepouzival kvoli @6 , ale co je vela to je vela. marketingovi manazeri by si mali uvedomit, ze ked ma budu do neuveritelnej miery otravovat a zrenroznovat jebnutou reklamou prekryvajucou 90% stranky, tak si ich produkt nekupim uz len z principu, aj keby bol najlepsi na trhu.
@3 Tiez nie je fer ked mi cez celu obrazovky vybehuju reklamy ktore musim odklikavat alebo odklikavat 6 reklam so skrytimi krizikmi aby som spustil video.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nepoužívam ho, lebo nevidím dôvod, prečo by som mala - tie reklamy ma nijak neobmedzujú a neprekážajú mi
navyse pre IE existuje len 1 adblock a ten ma mnoho medzier
ale na niektorych strankach to mam vypnute
A nevraviac o tom, že príležitostne sa cez kontextové reklamy dozviem aj o fakt zaujímavých veciach.