dnes som to použil prvy krat v lidli a celkom ma prekvapila rýchlosť a to ze som mal dost daleko mobil od terminalu ... jedina vec co sa mi nepaci je ze v peňaženke je malo informácií o danej platbe po rozkliknuti
bol som zvedavý, tak som to otestoval, ale stále nejako nevidím nejaké veľké výhody, či vytiahnem z ľavého vrecka telefón, alebo z pravého peňaženku, keď ju aj tak mám stále so sebou...
@danieldevil ak mas Apple Watch tak vies platit rovno hodinkami. Btw vytiahnut telefon je o nieco jednoduchsie a rychlejsie ako vytiahut penazenku a z nej kartu.
@tommyhot nemám :/ a ako sa to vezme, ak mám jednu kartu, len tú peňaženku priložím a prejde to, nemusím ani vyťahovať, zatiaľ čo pri mobile musím dvakrát kliknúť a nechať si naskenovať tvár kvôli face ID
@danieldevil da sa to nastavit aj bez skenovania tvare ak ti nezalezi na security. Btw ja mam v penazenke 4 bankove, 1 metrovu a 2 hotelove karty od izieb, takze za mna Apple pay urcite lepsie ako vytahovat z vrecka penazenku. Je urcite vela use cases kedy je Apple pay pohodlnejsie.
@tommyhot to zasa nechcem bez toho skenovania tváre...akože ja súhlasím, že sú ľudia a prípady, kedy to vyhovuje viac platiť cez Apple pay, to nepopieram a sám to testujem, aj keď ako som písal, v mojom konkrétnom prípade to až také výhody neprináša
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@ceciak v tomto prípade to dáva zmysel