kúpila som si krásny moleskine s pac-manom (musím sa pochváliť, pardon). vôbec ho nepotrebujem, väčšinou si tam kreslím a zapisujem nepotrebné kraviny, lebo šak jedna strana na jeden deň, to nemám šancu normálne vyplniť
vždy na začiatku nového roka si doňho všetko pekne pozapisujem a istý čas mi to vydrží, no ako plynie čas, ku koncu roka už je viac-menej len v kabelke
najviac som ho využívala vtedy keď som popri škole pracovala a musela som si plánovať každú hodinu...ale bolo to super!
a ja vo všeobecnosti milujem diáre, zápisníky a všetko papierové. len ma pustiť do papiernictva a dať mi plnú peňaženku euráčov, jajajaj, to je moje!
Chcela (by) som dodať, že sama by som si ho asi nekupovala, ale tento rok som náhodou jeden dostala, tak sa chystám aspoň raz mesačne doň niečo pripísať alebo nakresliť - nech sa necíti nepotrebne .
ja nedokážem fungovať bez diára. okrem toho, že si tam zapisujem všetky tie organizačné veci, tak to mám preplnené poznámkami, ktoré ma zaujali, čo mi prišlo vtipné alebo zaujímavé alebo tak. ono je to taký diáro-denník a som nervózna, pokiaľ ho nemám pri sebe.
Tak mne na mobilovom vyhovuje, že tam vidím celý mesiac naraz a mám len hrubo vyznačené dni, kde voľačo mám. Ale teraz som si kúpila tiež taký ten minidiár v ševte, tak možno ho použijem
Inak keď už sme pritom, ja som si jeden taký skôr kalendárik vyrobila sama ako tabuľku a vytlačila. Mám tam sviatky, dni pracovného pokoja, narodeniny a meniny blízkych a ešte nejaké drobnosti. Takže je plne univerzálny na každý rok. Mám to po riadkoch (ľavý stĺpec dátum a pravý udalosť a tá má vždy inej farby pozadie podľa toho aký je to typ udalosti, napríklad narodeniny mám červenou a tak) A dosť sa mi to osvedčilo. Nie je to celkom k téme, ale ja len tak
Teraz mám taký krásny nový, takže doňho píšem všetko (vrátane toho, že po skúškovom mám spraviť lasagne a hráškový krém), lebo vždy mám radosť z toho, keď ho vytiahnem
mam diar uz piaty rok vyuzivam tuto skvelu pomocku na zaznamenanie vsetkeho mozneho ... tento rok som si ale kupila taky lepsi a nielen nejaky z Evy, ktory mal malo riadkov na mna ... tak mam taky, ze jeden den=jedna strana a som spokojna. Teraz ma tazko niekto oserie, ze to vtedy nebolo alebo tak co je na papieri to plati behom chvile najdem co potrebujem, na malo co zabudnem, kedze to mam poznacene, a ked chcem stihnut toho vela, tak takuto pomocku potrebujem. Ulahcuje mi zivot a hej, ked ho nemam po ruke som stratena troska mam rada, ked premyslam na papieri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
najviac som ho využívala vtedy keď som popri škole pracovala a musela som si plánovať každú hodinu...ale bolo to super!
a ja vo všeobecnosti milujem diáre, zápisníky a všetko papierové. len ma pustiť do papiernictva a dať mi plnú peňaženku euráčov, jajajaj, to je moje!
ked si chcem niečo poznačiť, napíšem to na ruku, tú hádam nestratím
Za cely januar sa mi ho podarilo uz dva krat stratit, raz na dva dni a raz na tyzden Skoro ma piclo bez neho!
Od istého času je väčšina mojich blogov výcuc z diára.