Keď si píšem poznámky, ktoré niekto diktuje, tak vtedy si píšem niektoré veci veľkým tlačeným, niektoré si píšem farebne, niektoré podčiarkujem farebne, niektoré aj píšem aj podčiarkujem farebne (všetko podľa dôležitosti), používam rúzne typy odrážok a tak podobne.
A keď sa učím, tak sa učím, už nič nezvýrazňujem, ani nepodčiarkujem, toto sa podľa mňa robí keď sa mám učiť z nejakej knihy, ktorú vidím prvýkrát alebo z nejakých papierov, ktoré si mám sama spracovať, čo zatiaľ nerobím.
Mám poznámky perom a 5 zvýrazňovačkami. Väčšinou tie farby aj niečo znamenajú, hoc nie vždy to vyjde (napr. odkedy som na bilingvále tak oranžovou sú "slovníčky"
Zvýrazňujem skoro všetko a super sa mi z toho učí minule som zistila, že keď vzorec vo fyzike nemám obtiahnutý zeleným v žltom rámčeku, nevšimnem si ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A keď sa učím, tak sa učím, už nič nezvýrazňujem, ani nepodčiarkujem, toto sa podľa mňa robí keď sa mám učiť z nejakej knihy, ktorú vidím prvýkrát alebo z nejakých papierov, ktoré si mám sama spracovať, čo zatiaľ nerobím.
..kvak..
Zvýrazňujem skoro všetko a super sa mi z toho učí minule som zistila, že keď vzorec vo fyzike nemám obtiahnutý zeleným v žltom rámčeku, nevšimnem si ho