ja proste podľa toho na akom webe som, s kým si píšem a niekedy proste podľa nálady... aj vo fóre niekedy píšem s diakritikou a niekedy bez nej. Niekedy aj v jednom texte sú pasáže s a časti bez...
Zalezi kam pisem. Pokial pisem oficialne (tj. na nejaky seriozny web, pod normalnym menom), tak pouzivam diakritiku. Na druhej strane, ak pisem len tak do diskusie/chat, tak ju nepouzivam.
ja stále niektorých ľudí to tak super vytáča že ma to až teší proste som na to zvyknutá bez diakritiky píšem, ked mám tlaky alebo blbú náladu...je to pre mňa také prirodzené
najviac pouzivam ž ... najma ked som v skole a tam mam namiesto qwerty klavesnicu qwertz a nechcem rozmyslat, kde je to z, ked pisem slovo so ž, rovno tam supnem ž... a je to jedina diaktitika v celej vete
nie vzdy, na slovenskych forach vobec, v rpg tiez nie, v mailoch len pri podpise, na msn ci icq vobec
v blogoch, oznamoch, oficialnych spravach a podobne samozrejme ano, rovnako na ceskych strankach (rpg, fora), pri komunikacii s cechmi aj na icq ci msn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v blogoch, oznamoch, oficialnych spravach a podobne samozrejme ano, rovnako na ceskych strankach (rpg, fora), pri komunikacii s cechmi aj na icq ci msn