tiež ho nemám rada... za moje sexuálne aktívne obdobie som to s ním skúsila len dvakrát a stačilo mi. teraz mám stáleho priateľa, hltám áčko a takto nám to vyhovuje najviac
Rok som brala tabletky a keď som zistila, že ich vlastne veľmi nepotrebujem a vysadila som ich, zrovna vtedy som ich už potrebovať začala poriadne, čiže áno, používam. Aj keď ten ehm "vzťah" sa už skončil, čiže momentálne vlastne nepoužívam nič
môj prvý sex bol bez kondómu a nebola to jednorazovka potom viac menej sme ho používali vždy, časom menej často až nakoniec skoro vôbec. po skoro trojročnom vzťahu s pravidelným sexom som začala brať antikoncepciu.
pre tých, čo nepoužívajú - ak frajerka berie antikoncepciu, tak ok..
ale ak to takto nadivoko riešite - stačí ak sa len raz zadarí. neviem aký je tu vekový priemer - ale ani keď máte 20-25 nie je jednoduché uživiť dieťa.
naozaj to neberte na ľahkú váhu, nie je to sranda. treba si dávať pozor..
baby, ktoré prežili interupciu sa z toho dlho vyhrabávajú.. sú na antidepresívach a pod. uvedomiť si, že vo vašom tele nejaký človek rastie a potom uniesť tú zodpovednosť, že ho zabíjate.. a to hovorím o mladých babách, ktoré tiež takto hazardovali /keď už tí chlapy nemajú rozum, tak aspoň vy majte však také antibejbe sú super - krámy sú kratšie, vyhladí sa pleť, bolesti značne ustúpia a chodí to vždy presne..
ono to nieje zla vec, ale iba na nahodny sex aby sme sa rano nezobudili zakvitnuty ako orgovan, ale inak nic moc, lepsie je bez neho samozrejme zo svojou priatelkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A kým som nemal.. je jedna kamarátka s ktorou som pravidelne spával a nepoužívali sme, a s takými jednorázovkami ako kedy..
Takže fakt málokedy používam, nemám to rád.
Ale podľa mňa je kondóm nepohodlný, nemám to s ním rada. Lepši je pocit, že vás od seba nedelí žiadny gumený debil
filip
ale tak pri niektorých som ho neodmietla...
anketu by som pochopil
aktualne nie
aaaa až keď budem mať na to, aby som si mohla sama platiť za HAK, tak sa na to dám, ale samozrejme, musím mať dlhodobý vzťah a pravidelný sex
pre tých, čo nepoužívajú - ak frajerka berie antikoncepciu, tak ok..
ale ak to takto nadivoko riešite - stačí ak sa len raz zadarí. neviem aký je tu vekový priemer - ale ani keď máte 20-25 nie je jednoduché uživiť dieťa.
naozaj to neberte na ľahkú váhu, nie je to sranda. treba si dávať pozor..
baby, ktoré prežili interupciu sa z toho dlho vyhrabávajú.. sú na antidepresívach a pod. uvedomiť si, že vo vašom tele nejaký človek rastie a potom uniesť tú zodpovednosť, že ho zabíjate.. a to hovorím o mladých babách, ktoré tiež takto hazardovali /keď už tí chlapy nemajú rozum, tak aspoň vy majte však také antibejbe sú super - krámy sú kratšie, vyhladí sa pleť, bolesti značne ustúpia a chodí to vždy presne..