no tie skratky dost neznasam.. pride mi to take EMOtivne..:d kasmoska zo skoly stale pouzivala omg...ale keby to len pisala ona to aj vravela potom kamos vymyslel ze to neni omg ale OU EM DŽÍÍ ....bol to dost pass...strasne mi s tym liezla na nervy..
to je profesionalna deformacia z wowka =D omg, omfg, zomfg, ffs, rofl, lmao, roflmao, btw, imo, gtg, kk, ee, lol, lal, wtf, wth, bb, qq, pls, plox, plz, asap, ftw.....a tie cisto wowkovske ako lfm, lfg, wtb a tak dalej ani nespominam =D
joj nebirujem take dristy ze ol,,omg,,heh a blabla..._ take...prepubertovane... _ jedine skratky co použivam je JJ ,,,Tjj a take..ale to len ked som velmi leniva..._
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale nepochopím skratky ako hh, jj, ee či kjm - potrebujete skracovať slová dlhé tri písmená?!
-IMHO LOL
takmer vzdy a vsade xD polhodinu vypisovat nieco, co sa da napisat poslepiacky za sekundu... no bol by som blbec xD
BTW, niektore pouzivam aj AFK... to je tak no xD