pouzivame len na matike a chemii nieje inak povacsine vsade ale ako ej to aj dobre aj nie kdze su hodiny ked vsteci tupo cumime do ntb a citelia si vykladaju len aby bolo a su cely happy ze si piseme poznmaky a vacssina hra csko urobili si sieta hravaju sa
a ets ek tomu pisaniu rukou co je posledna moznost umna to tak vypada ze zabudam uz bo ked mam neico napisat rucne tak to vypada dost zle teda necitatelne :d ako aj predtmy bolo moje pisomo zle ale teraz je uz total zle takze uznavam TNR 12,5
..A nie je to pre mňa ani moc dobré, pretože keby som všetko v škole na hodinách robil na notebooku, tak by ma možno ťahalo na tom notebooku robiť niečo iné, čo mám radšej (napr. venovať sa pracovným veciam) a možno by som sa dobre nesústredil na dané učivo resp. na vyučovaciu hodinu.
Beriem to ako výhodu ale aj určitú nevýhodu. Na zošity som si za tie roky zvykol a nevadí mi to, i keď občas mám pocit, že na niektorých hodinách si píšeme poznámky zbytočne. Nemôžeme byť zas toľko pohodlní
Ja potrebujem v poznámkach šípky, grafy, obrázky (nie vždy k téme), toto k tomu patrí, toto s tým súvisí, toto z tamtoho vyplýva a toto tamto zapríčiňuje..
Vlastne poznámky napíšem a už nikdy v živote neotvorím, ale mám to tak rada.
zdá sa mi to kus neprekratické písať na nootebok, len by ma to zdrčovalo pri kreslení grafou, a nejakých dobných poznamočiek čo si robým a viac by ma to asi rozptilovalo...
nie... nechcelo by sa mi to vláčiť so sebou, rukou píšem podstatne rýchlejšie a keď si potm moje škrábanice potom prepisujem znova do nejakej poľudštenej formy, tak si z toho zároveň aj dačo zapamätávam..
@Mielikki ale ak by to bol netbook? si predstav ako vela miesta usetris chces poznamky od spoluziaka pouzije len CTRL+C a CTRL+V a k téme nie nepoužívame - ani sa škole nedivím pri debiloch čo sú v mojej triede
Ale nie, pozrite. S papiera sa podla mňa lepšie učí ako z monitora, takže si poznámky píšem na papier.
Okrem toho mám tendenciu hrať sa cez prednášky ak mám NB. A posledná vec je môj 17" NB, ktorý má po zbalení aj s taškou s príslušenstvom cez 7kg, takže sa mi vôbec nechce vláčiť.
Až budem raz bohatý, kúpim si tablet a ten budem nosiť.
môj note je ťažký jak krava a okrem toho je to najcennejšia vec, akú doma mám...neviem si predstaviť, že by mi ju po ceste busom do školy niekto ukradol (respektíve, že by som ho tam zabudla, čo je dosť možné)...alebo by mi padol na zem, alebo by som ho niečim obliala....radšej nech je pekne doma, ja už tých pár stránok nejako zvládnem rukou
ja som nosieval do školy notebook, ale nejak ma to už prešlo ako zoberme si, že som celé hodiny nerobil nič iné, ako len hral hry... a okrem toho, som na technickej škole, takže nebudem so sebou vláčiť to moje 17" hebedo len kvôli slovenčine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Beriem to ako výhodu ale aj určitú nevýhodu. Na zošity som si za tie roky zvykol a nevadí mi to, i keď občas mám pocit, že na niektorých hodinách si píšeme poznámky zbytočne. Nemôžeme byť zas toľko pohodlní
a okrem toho by som asi visela na VPNku a hrala sa yoville
(je sranda sa na prednáške obzerať a zisťovať, koľko ľudí okolo vás hrá farmville a tak)
...vsetko zavisi od vydrze baterky a vzdialenosti od najblizsej zastrcky
ale rada píšem veci rukou-lebo tak rýchlo písať na klávesnici ani neviem i keď by sa hodil noťas na vypĺnanie okien
Ja potrebujem v poznámkach šípky, grafy, obrázky (nie vždy k téme), toto k tomu patrí, toto s tým súvisí, toto z tamtoho vyplýva a toto tamto zapríčiňuje..
Vlastne poznámky napíšem a už nikdy v živote neotvorím, ale mám to tak rada.
Okrem toho mám tendenciu hrať sa cez prednášky ak mám NB. A posledná vec je môj 17" NB, ktorý má po zbalení aj s taškou s príslušenstvom cez 7kg, takže sa mi vôbec nechce vláčiť.
Až budem raz bohatý, kúpim si tablet a ten budem nosiť.