ja si uvedomujem ak osa spravam ..ale moja povaha mi nevadi ..som rada ze som aka som a spravam sa tak ako sa ostatni spravaju ku mne ..a skusam provokovat ..a ked to nepochopia tak to uz moja vina nie je ..ludia su ludia
snad, co mi ako jedine napadlo, ak by som nevnimal nasu existenciu tak nihilisticky, mohol by som cas straveny dumanim investovat do pisania a skolskych povinnosti
Niekedy keď mám niaku konflikt v škole napr tak ma napadne ze jaka som agresivna povaha alemne to nikdy nevadí... pomyslím si ze keby vedeli aký mám na všetko názor tak by asi zavolali 112 a hento je este nič....
prekaza mi obcas
nemyslim to tak, ze by som bola arogantna alebo zla a neskor si to aj uvedomila...skor som doplatila na to, ze som sa inym az prilis otvorila a mala zaujem spoznat a pochopit ich,ale oni za to vobec nestali....cize hej, vadi mi moja empatia, jemnost, atd. v spolocnosti ludi, a tak sa to snazim potlacat a chovat sa neutralne, miestami ignorantsky ...
@alexxaa normálne sa uvedomim že toto som neni ja a sanžim sa s tým bojovat... Ked na sebe vidim že sa dostávam znova do tej situacie že napr. som protivna alebo tak tak si poviem že nebudem... Musiš si to len uvedomiť.. že aha zasa to ide... a pak to zmen
v poslednom čase si to uvedomujem čoraz menej a menej.... neviem, či je to tým, že sa moja povaha za posledný čas tak zlepšila, alebo len ja som to prestal vnímať...
každopádne, nemyslím si, že mám zlú povahu, len nedostatkov má aj tak veľa
No ja som si napriklad niektore veci na sebe vobec neuvedomoval, az kym mi to par ludi nepovedalo, ze im na mne vadia.... a potom som si to zacal uvedomovat a zacalo to vadim aj mne samotnemu.... iste obdobie som sa fakt preto citil zle .... casom sa to nejako utriaslo a myslim, ze som sa dost zmenil.... a uz mi to ani tak nepride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nemyslim to tak, ze by som bola arogantna alebo zla a neskor si to aj uvedomila...skor som doplatila na to, ze som sa inym az prilis otvorila a mala zaujem spoznat a pochopit ich,ale oni za to vobec nestali....cize hej, vadi mi moja empatia, jemnost, atd. v spolocnosti ludi, a tak sa to snazim potlacat a chovat sa neutralne, miestami ignorantsky ...
noo ked som v nejakej skupine a vela toho nepoviem,vtedy napr. a ked poterebujem rychlo a reagovat a nist
každopádne, nemyslím si, že mám zlú povahu, len nedostatkov má aj tak veľa