Povazuje sa za sport hry typu kdo viac vypije alebo vyfajci??(alkohol cigarety)
neviem mne to pripada ako urcity druh sportu asi lebo na futbale je vydrz aj tu je vydrz na futbale vydrz typu kdo viac vydrzi behat a pri alkohol kdo viac vydrzi pit respektive pri cigach ,vyfajcit
ale sport(behanie) prospieva zdraviu, zvysuje tu vydrz(ak neratame zranenia kt. pri tom mozu nastat-bolesti klbov atd) kdezto z alkoholu a cig mas tak cirhozu prip rakovinu..
v niecom mas pravdu, vidim to na priklade mojich znamych kazdy vikend sutaz kto sa viac ozerie, vzdy je co oslavovat... a spravna oslava nemoze byt bez tekutej stravy ze a potom cely tyzden pocuvame kto bol viac mimo, co vystrajal, kolko vypil atd... az do nasledujuceho vikendu, ked sa uskutocni nove kolo sutaze... nechapem, ale sak to je ich zivot, ked im to tak vyhovuje ich starost, ich zdravie... ja sa len pousmejem a myslim si svoje... jasne ze obcas ked je prilezitost si vypijem aj ja, ale vsetko vramci normy...
No taketo veci su pre mna totalne ignore, fakt neviem co na tom niekto ma, preco to vsetkych tak nesmierne bavi, a aj napriek heslu ved co zomriem tak ci tak mi to stale do tej palice nejde, asi som nejaky pozadu alebo co, zial co narobim..
Hej aj mám taký blbý pocit, lenže profesionálny ožran nemá sponzorov, nemá tak veľa fanúškov a športové potreby si musí zväčša financovať sám Ale má to aj jednu svetlastú stranku, každý v ňom aj malinké decko hneď spozná ožrana
po poslednych rokoch uz ani futbal neni zdraviu prospesny...sak aj dnes zomrel dalsi futbalista...sice ich neumiera az tak vela ako fajciarou...
kamaratkin otec mal rakovinu..nador mu vybrali ale uz mu velmi nedavali vela casu na zivot...th asa rozhodol ze sa upije na smrt...a zrazu..je zdravi,....teraz uz len ta pecen ho bude zachvilu hnevat lebo uz iba pije...sak preventivne-howori...len to uz newie obmedzit...
Sqarenpa : si precitaj co si napisla s tym futbalom ... futbalisti nezomieraju lebo hraju futbal ale sa ozieraju .... 23 - 30rocny chlapi zomieraju na ihrisku lebo maju viacnasobne zastavenie srdca hmmm velmi zaujimave ....ale najzaujimavejsie je ze nikto z tych futbalistov pred zapasom nemal problemy so srdcom ....
TESSA,TI FUTBALISTI MALI PROBLEMY,BUD WRODENE,ALEBO CASOM ZISKANE.A DOST CASTO O IX PROBLEMOX WEDELI AJ KLUBOWY LEKAR.A WELA AJ PROFESIONALNYX SPORTOWCOW TO TAJI,A TAK POTOM DOPADNU,LEBO SPOR JE NIEKEDY AKO DROGA A NEXCES SA HO WZDAT AJ NAPRIEK RIZIKAM A TAK TO POTOM DOPADNE...A JE TIEZ PRAWDA AKO PISE ROCKSTAR ZE SA NADOPUJU KADEJAKYMI PICOWINAMI A PAK IM SRDCE NEWYRDZI
A WIDEL SOM SPORTOWCOW,HLAWNE FUTBALISTOW KTORI KED PRED ZAPASOM NEZAFAJCILI,THAK NEWLDALI BEHAT...ALE KED SI DALI CIGU PRED ZAPASOM A CEZ POLCAS,BOLI UPLNE W PHODE A ZWLADLI TO
ked fajcis nemas sancu sportovat aspon nie naplno .....a baby co maju v profile ze fajcia a a medzi sportmi behanie a pod. kua naco vam to je ??? nac behat ked mate pluca v keli tavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kamaratkin otec mal rakovinu..nador mu vybrali ale uz mu velmi nedavali vela casu na zivot...th asa rozhodol ze sa upije na smrt...a zrazu..je zdravi,....teraz uz len ta pecen ho bude zachvilu hnevat lebo uz iba pije...sak preventivne-howori...len to uz newie obmedzit...