každý je jedinečný, a nemusí byť v niečom dobrý, proste je jedinečný unikátnych kombinácí svojej osobnosti, charakteru atď. Nikde na svete sa nenachádza osoba ktorá je presne taká ako ty, a preto je každý človek unikátny
"...one of a kind is all I am one, I am..." One of a kind placebo
Niesom vynimocny ale som len.... iny ako ostatni, mam svoje zasady a pravidla ktore neporusim, nie kazdy dokaze odmietnut naroky skupiny alebo okolia, nie kazdy nema strach z toho ze ho odmietnu.
Ale aj abstinent sa dokaze zabavit na alkoholikovi, smeje sa jeho spravaniu a tomu ze ten clovek opusta svoju dostojnost koli.... skupine. Sice sa ako abstinent citim byt.... odstrceny ked som s nejakou partiou ktora sa zabava alkoholom ale kdo potrebuje pozerat Discovery channel ked mate zivy vystup priamo predsebou.
@Expobr Ja ked som dosla v uplne prvom semestri na uplne prvu prednasku z anorganickej chemie, po piatich minutach mi bolo jasne co si urcite nezapisem
@3 sprostost. Nikto neni. Kazdy chce byt natolko vynimocny, az je tym CELKOM OBYCAJNY. Sme zavisli na nasej nezavislosti a obycajni svojou tuzbou po vynimocnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
každý je..
"...one of a kind is all I am one, I am..." One of a kind placebo
Ale aj abstinent sa dokaze zabavit na alkoholikovi, smeje sa jeho spravaniu a tomu ze ten clovek opusta svoju dostojnost koli.... skupine. Sice sa ako abstinent citim byt.... odstrceny ked som s nejakou partiou ktora sa zabava alkoholom ale kdo potrebuje pozerat Discovery channel ked mate zivy vystup priamo predsebou.
Tym chcem len povedat, ze naozaj obdivujem
Ja napríklad mojimi zabitými poznámkami a názormi, ktoré sa väčšinou odlišujú od názorov ostatných... Som to proste ja...
@filipkoo to uz kazdy vie