Považujete pravicové/nacionalistické sily za hrozbu? (Final Conspiration)
Sú pre Vás zástancovia extrémnej pravice len šašovia, alebo sú skutočnou hrozbou? Čo si myslíte o vyjadrovaní, kedy sa snažia negovať svoje vlastnosti a skrývať svoj úmysel prisudzovaním rovnakých vecí svojím odporcom?
Viete, vždy som bral túto kastu ako také deti a verím tom, že vačšina len deťmi sú. Ale rozprávalo mi pár ľudí o tom, že im niekto v česku ponúkol vstup do istej nemenovanej organizácie. Tito jedinci su vacsinou vynikajuco technicky vybavení (zaujímavé telefóny/autá/oblečenie- buď drahých značiek, alebo zaujímavých parametrov.) a tvrdia že zariaďujú občiansku vojnu.
Trošku vtipné, trošku creepy, verte tomu či nie. Zaujimávé ale je, že vraj títo ľudia sú na nete z tých najhlasnejších, ktorý po roznych serveroch tvrdia, ako nás vyvraždia imigranti, ako nás židia plánujú vyhladiť, ako slniečkári zoberú iným deti… pritom si nakupujú zbrane a čakajú, kedy budú mocť odrezať hlavu susedovy.
Čo ak je to s konšpiráciami vlastne celé naopak a všetky tie konšpirácie o Židoch, mimozemšťanoch a podobne tu boli na to, aby tu banda inteligentných náckov odviedla pozornosť od plánu zamordovať slušných ľudía spraviť si z nich poskokov v mene ochrany tých “správnych“ hodnot?
Od konca svetovej vojny sa proste stali vychcanými a naplanovali si to presne takto. Najprv znížia démonizáciu fašizmu, tým že ho relativizujú. Vznikne pojem “liberálny fašista“, liberálom sú prisudzované plány, ktoré mali s ľuďmi fašisti a tým sa úplne pletú pojmy dobra a zla, kde vlastne človek s hákovým krížom na hrudi chce ľuďom pomocť a je len za tradičné hodnoty, zatiaľ čo dobrovoľník v krízovom centre údajne pracuje pre ľudí, ktorý chcú vraždiť ľudí a unášať deti.
Áno. Všetkým sa to javí len ako trollovanie blbých a zakomplexovných, ale čo ak je v tom niečo viac?
A mimochodom. Pár týždňov dozadu v Nemecku zavreli sieť nacistov, ktorí útokom na mešity plánovali vyvolať v občiansku vojnu.
Tu na svk je vacsia hrozba uz len PS..
Akoze v lsns vidis hrozbu?
Kamo, skus zit niekde na vychode, kde je ciganska majorita. Ty ides rano do prace, oni dopijaju cuco, ty platis detom vsetko mozne, ich deti to dostanu za tvoje peniaze. A bezpecnost? Prejdi sa vecer po dedine, len prejdi...
@karlotiskot nie, tam funguje z mojich penazi obcianska hliadka, ktora tie decka sikuje priamo do/zo skolky,skoly.. potom tie hliadky zoberu metlu do ruky a opieraju sa o nu 4 hodiny. A vecer cucko do ruky
@goldenbeach JJ a ty sa na nich 4 hodiny pozeráš z okna od PC a tvrdíš, že za to može PS s Trubanom, ktorý tu raz neúspešne kandidoval do parlamentu. A liečik si si spapkal po raňajkách?
v prvom rade čo je extrémna pravica?LSNS má v programe že chce znárodňovat strategicke podniky,síce neviem ako by chceli urobiť(a zrejme ani oni sami to nevedia ale pre jednoduchých voličov to musí znieť ako super nápad)ale to nie je to moc pravičiarske riešenie
ja si zas myslim, ze ludia maju o extremistickych stranach (aspon o tych, co su na SR) prehnanu predstavu o tom, co by mohli dosiahnut... Netvrdim, ze nie su problemom, skor o tom, ze brat peniaze odtial, kde peniaze su (t.j ked bol kotleba v B je ta najjednoduchsia vec na svete, inak su totalne neschopni a sorry not sorry vacsina z nich aj poloretardovani.
keby chceli hentak ovladnut svet, tak by to uz aj zacali robit, ale oni su vacsinu casu na smiech, a nic nedosiahli. To, ze sa dostali do parlamentu, za to moze predstava ludi o nich a mozno si aj trocha myslim, ze keby proti nim nesla antikampan, tak by aj sami dokazali, ze nestoja za nic.
Ved sa pozrite do europarlamentu, Uhrik s Radacovskym tam sedia ako trtkovia, nic neurobili, a ani neurobia.
a pojem fašizmus relativizovali hlavne tí ktorí začali tým pojmom označovať všetko a každého kto nezdiela ich názory a pohlad na svet,začalo to migrantskou krízou ked bol zrazu fašista a xenofób každý kto nestál na hraniciach s transparentom welcome
A tiez si tam poznac, ze cez leto ides na trip po vychode. Zacnes v trebisove, tam si chytis nejaku tu kvapavku alebo nieco fajnovejsie, potom si zapis zastavku v richnave, odtial za zober pesi az do markusoviec, a ked uz budes tam, tak vybehni aj do rudnian.. ked to prezijes, skus este osady okolo kezmarku, sp.belej..
Potom sa ozvi, potom pis o extremistoch, potom si obhajuj bublinu
@goldenbeach Podla teba bežný človek jebe nakazené rómky a spáva po zastávkach? To som potom ozaj v nejakej bubline keď spávam každý večer doma v postely. Sry nevedel som, že si promiskuitný bezdomovec, hneď by som si o tebe pomyslel že si mentál a vobec sa s tebou nebavil.
@feelagain na stanici by som tiez radsej stal aj v -30 ako sedel dnu. Co si budeme klamat, tiez ked prides domov, tak pre istotu rychlo sadas do auta a letis domov ako by si mala si sadnut, rozpravat sa s ludmi.
Ty by si bol toho achopny. Ved si vrucny, otvoreny kazdej osobe bez rozdielu pleti, vierovyznania, orientacie...
Ak si to nezazil, nepiis.
Ty si ma uplne odhadol, jebem kurvy v presove na staniici za langose..
@goldenbeach not true bezne, ked som doma, si ideme sadnut na pivo vonku, nehovoriac, ze cez leto idem aj na kúpalisko, aj na nejake kulturne podujatie do parku, nasi su obaja ucitelia na zakladnych skolach, tak kludne aj za nimi idem, a kedze nemam vodicak, tak sa 95 percent casu po Trebišove pohybujem peso. Nerob z toho mesta vojnovu zonu
@feelagain tv som uviedol ako priklad, ze aka je trebars u vas situacia, jasne, ze vsade platia iste praviidla, aj u vas na kupalisku, je mi jasne, ze ten kto nema ani na toulen sa nepojde clupkat do bazena za 4-5€ a ked mam pravdu povedat, mhd by som u vas nevyuzival
obidva extrémy môžu byť nebezpečné a hej, asi 10-15 kotlebovci nemali na kandidátke čo hľadať a ešte mi vadia niektorí voliči, čo publikujú takéto pecky a sú pomaly na úrovni ISIS voči ktorému bojujú, pápežskejší než pápež » scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/s960x9...
@hetfield Keby si hľadal paralelu medzi nimi a náckami, nebol by to až taký problém. Zatiaľ čo medzi ideály ľavice by patrila Kolektivizácia strategických podnikov (v rámci kolektivizácie výrobných prostriedkov), t.j. každý zamestnanec by mal podieľ a rozhodovacie právo v podniku (ekonomická demokracia). Náckovia v minulosti podniky arizovali. To znamená, že podnik bol stále v rukách súkromníka, ale s takzvaným "čistým rasovým profilom" - čo malo znamenať, že ide automaticky ide o "spravodlivého gazdu". Ak by mali toľko moci aby strategické podniky znárodnili, do ich vedenia by. podľa ich logiky, museli dosadiť svojich ľudí s čistým profilom. Je to fakt možno uletená paralela, ale ak by sa pohybovali v línii možností, ktoré reálne majú, bolo by to veľmi podobné.
Najnebezpečnejší sú aj tak premotivovaní páchatelia „dobra", ktorí pod pláštikom vzletných ideí a pekných rečičiek rozjebkávajú kde sa len dá ako-tak fungujúce štáty, systémy, atď., atď. A máš úplnú pravdu, nikdy ťa nezabudnú varovať pred nesmiernym nebezpečenstvom toho, proti čomu idú bojovať a čo idú zničiť a zároveň seba vykresliť ako najmorálnejšieho a najčistejšieho záchrancu so svätožiarou nad hlavou.
Proste automaticky zbystrujem pozornosť, keď sa mi niekto vehementne snaží natlačiť do hlavy, kto je môj nepriateľ, kto je ten „zlý", koho keď dáme dolu, tak nastane raj na zemi. No jasné, ujo, teta záchrankyňa Zemegule, už utekám a nohy si idem dolámať kvôli pocte smieť sa k tebe pridať!
No ked som minule počul ako sa jeden holohlavý junák najebaný chválil že dostať sa k ostrej automatickej zbrani nieje zas tak komplikované... nieje mi všetko jedno odvtedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Trošku vtipné, trošku creepy, verte tomu či nie. Zaujimávé ale je, že vraj títo ľudia sú na nete z tých najhlasnejších, ktorý po roznych serveroch tvrdia, ako nás vyvraždia imigranti, ako nás židia plánujú vyhladiť, ako slniečkári zoberú iným deti… pritom si nakupujú zbrane a čakajú, kedy budú mocť odrezať hlavu susedovy.
Čo ak je to s konšpiráciami vlastne celé naopak a všetky tie konšpirácie o Židoch, mimozemšťanoch a podobne tu boli na to, aby tu banda inteligentných náckov odviedla pozornosť od plánu zamordovať slušných ľudía spraviť si z nich poskokov v mene ochrany tých “správnych“ hodnot?
Od konca svetovej vojny sa proste stali vychcanými a naplanovali si to presne takto. Najprv znížia démonizáciu fašizmu, tým že ho relativizujú. Vznikne pojem “liberálny fašista“, liberálom sú prisudzované plány, ktoré mali s ľuďmi fašisti a tým sa úplne pletú pojmy dobra a zla, kde vlastne človek s hákovým krížom na hrudi chce ľuďom pomocť a je len za tradičné hodnoty, zatiaľ čo dobrovoľník v krízovom centre údajne pracuje pre ľudí, ktorý chcú vraždiť ľudí a unášať deti.
Áno. Všetkým sa to javí len ako trollovanie blbých a zakomplexovných, ale čo ak je v tom niečo viac?
A mimochodom. Pár týždňov dozadu v Nemecku zavreli sieť nacistov, ktorí útokom na mešity plánovali vyvolať v občiansku vojnu.
Náhoda?
Akoze v lsns vidis hrozbu?
Kamo, skus zit niekde na vychode, kde je ciganska majorita. Ty ides rano do prace, oni dopijaju cuco, ty platis detom vsetko mozne, ich deti to dostanu za tvoje peniaze. A bezpecnost? Prejdi sa vecer po dedine, len prejdi...
Ja ti vazne odporucam sa vecer, v noci prejst cez taku dedinu a nezit v tej vasej bubline...
keby chceli hentak ovladnut svet, tak by to uz aj zacali robit, ale oni su vacsinu casu na smiech, a nic nedosiahli. To, ze sa dostali do parlamentu, za to moze predstava ludi o nich a mozno si aj trocha myslim, ze keby proti nim nesla antikampan, tak by aj sami dokazali, ze nestoja za nic.
Ved sa pozrite do europarlamentu, Uhrik s Radacovskym tam sedia ako trtkovia, nic neurobili, a ani neurobia.
Potom sa ozvi, potom pis o extremistoch, potom si obhajuj bublinu
Ak si to nezazil, nepiis.
Ty si ma uplne odhadol, jebem kurvy v presove na staniici za langose..
vyber si hlavu z riti
Proste automaticky zbystrujem pozornosť, keď sa mi niekto vehementne snaží natlačiť do hlavy, kto je môj nepriateľ, kto je ten „zlý", koho keď dáme dolu, tak nastane raj na zemi. No jasné, ujo, teta záchrankyňa Zemegule, už utekám a nohy si idem dolámať kvôli pocte smieť sa k tebe pridať!