Je hospodárska kríza, všetci plačeme, že nemáme peniaze. A ľudia skutočne o prácu prichádzajú, no dve najväčšie televízie uvedú priamy prenos z opery, kde je jedlo, ktoré bežný smrtelník jakživ nevidel, róby, jedna za polročný čistý príjem celej rodiny a poobne. Chcem sa spýtať, naozaj ste vy, ľudia, zvedavý na to všetko? Ako niekto sa baví za peniaze, ktoré iným chýbajú?
@Morbidustechnikus to je niečo čo my, obyčajní ľudia, nepochopíme. Pretože my, musíme rozmýšľať nad tým, čo budeme jesť a čo potrebujeme zaplatiť, pracujeme 8 hodín denne a potom ešte doma upratujeme, kým oni sa nudia celý deň, maximálne idú do reštaurácie na kávu
je to blbost ..... ludia prichadzaju o pracu...pomali nemaju co jest a oni sa tam idu ukazovat ake saty maju, ucesy od Krochniaka a tak dalej....a hlavne ked to cele bdue na markize ukazovat Judinyova so "silikonmi" ....omfg
ja bych tie vsetky televizory a prijimace rozflakal na cucky..
do lesa na drevo mazte vsetci .. zima je velka
---
je to normalne.. PRAVDU.. ano je.. je to smutne, ale keby ludia nie su tak hlupi a najdu si i ini program ako cumiet do bedne, tak ich to donuti k niecomu inemu.. ale ludia tak hlupi su!!!
predsa ta tv, nebude vymyslat, ked to co odvysiela si pozrie tolko ludi kolko ona chce..
O pohodlie hostí sa bude starať 29 kuchárov, 110 čašníkov, 10 barmanov a 30-členný pomocný personál.
- Pre hostí je pripravených 7 500 tanierov, 6 500 sád príborov a 11 500 pohárov.
- Gurmánskou špecialitou bude kráľovský krab s baby špenátom, marinovaným feniklom a granátovým jabĺčkom. Hostia si však určite pochutia aj na tataráku z jemne údeného lososa so sezamovým olejom, koreneným avokádovým kulis a prepeličím vajíčkom v zlatej škrupine. Všetky pokrmy sú špeciálne navrhnuté pre jubilejný desiaty Ples v opere.
- Na výzdobu priestoru organizátori použijú viac ako 10 000 kvetov a rastlín. Dominantným kvetom bude ruža, ktorá bude doplnená pestrou paletou kvetov, či už do farieb alebo druhu – pri výzdobe budú použité heligónie, amaryllisy, strelítzie, ľalie, tulipány a mnoho iných jarných a letných kvetov plných farieb.
- Prestavba divadla potrvá tri dni a dve noci. Z hľadiska a orchestriska sa ich prekrytím vytvorí obrovský tanečný parket. Prekrytím kolonády vznikne plocha, ktorá bude dvakrát väčšia v porovnaní so štandardnou veľkosťou foyer.
A inak, kto povie, že závidím, v minulosti som bol na plese, ktorý bol neskôr v smotánke aj ja. No tento rok nepovažujem toľkú parádu na mieste a v telke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
Chcem vyvolať diskusiu.
na druhej strane, priznajte sa, ak by ste mali "vstupenku" (ktorá v podstate neexistuje), peniaze a čas tam ísť. kto by nešiel ?
do lesa na drevo mazte vsetci .. zima je velka
---
je to normalne.. PRAVDU.. ano je.. je to smutne, ale keby ludia nie su tak hlupi a najdu si i ini program ako cumiet do bedne, tak ich to donuti k niecomu inemu.. ale ludia tak hlupi su!!!
predsa ta tv, nebude vymyslat, ked to co odvysiela si pozrie tolko ludi kolko ona chce..
(Popravde som o tom ani nevedela a nemôžem tvrdiť že by ma táto informácia o niečo obohatila...)
- Pre hostí je pripravených 7 500 tanierov, 6 500 sád príborov a 11 500 pohárov.
- Gurmánskou špecialitou bude kráľovský krab s baby špenátom, marinovaným feniklom a granátovým jabĺčkom. Hostia si však určite pochutia aj na tataráku z jemne údeného lososa so sezamovým olejom, koreneným avokádovým kulis a prepeličím vajíčkom v zlatej škrupine. Všetky pokrmy sú špeciálne navrhnuté pre jubilejný desiaty Ples v opere.
- Na výzdobu priestoru organizátori použijú viac ako 10 000 kvetov a rastlín. Dominantným kvetom bude ruža, ktorá bude doplnená pestrou paletou kvetov, či už do farieb alebo druhu – pri výzdobe budú použité heligónie, amaryllisy, strelítzie, ľalie, tulipány a mnoho iných jarných a letných kvetov plných farieb.
- Prestavba divadla potrvá tri dni a dve noci. Z hľadiska a orchestriska sa ich prekrytím vytvorí obrovský tanečný parket. Prekrytím kolonády vznikne plocha, ktorá bude dvakrát väčšia v porovnaní so štandardnou veľkosťou foyer.
Jebať to, ja mám domáci chlieb a domácu slaninu zo susedovej svine! a sám si to upravím a nie také čačky...
A k tomu čo tu napísal niekto, či by som išiel keby som mal pozvánku:
Keby som vedel že to bude v telke tak nie. Inak áno, šak žrádlo je žrádlo
dnes je mozne vsetko