teda raz, lebo som ich zle spočítala a namiesto 10 som ich v sáčku mala 11 ... potom ešte aj doma sa mama smiala, že čo za počet rožkov som kúpila, že 11 ani nie je žiadne okrúhle číslo, ani párne ... ale predavačka si ich prepočítala pri pokladni, takže rožok som neukradla
tete bufetarke..sme mali varenie a zabudli sme kupit rozky ku salatu tak sme sli do bufetu ze chcem 20 rozkov a a teta povedala ze si mame nabrat sami tak sme ukradli dve a po ceste zjedli
nie ale spoluziacke sa stal jeden trapas...mamka jej nakazala ze ma kupit 10 rozkov ked pojde zo skoly domov...ona chodi na autobuse...strasne na to myslela az prisla na rad a soferovi povedala...10 rozkov...no bolo to dost vtipne ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
• Klamstvo je hriech.
• Mala by som s toho zlý pocit, nie je to žiadna „sranda“. Pokladníčka by musela doplatiť zo svojej výplaty. A aj tak, pár centov hore - dole.