Nie, ale asi idem povedať Wolfgangovi, že krásne kvitne, Østenovi, že pekne rastie a Brunhilde, Kriemhilde a Friedriškovi, že je super, že ešte stále žijú
@snehovavlocka ale veď sú len štyria!
(Carita záhadne umrela po vianociach)
A teda Friedrichov bude treba rozsadiť, asi do kvetináča po Carite, ale nechce sa mi a asi k tomu bude treba zeminu, ktorú nemám
A vymyslieť meno/mená
Celkovo ale, sú to malé rastliny, od džungle to má ďaleko
@snehovavlocka á, ona bola Karita, nie Carita, som sa pomýlila
to bol sukulent, čo som vlani dostala v robote na narodeniny
ja sa s nimi viac rozprávam, ako im púšťam hudbu, lebo počítačové repráky toho veľa neutiahnu a preto cez ne púšťam len abbu a tomu podobné to veľmi nie je vhodné na osobnostný rozvoj kvetov
@mielikki Veď abba je super, podľa mňa aj pre ne, je to rytmické! Hoci o niektorých textoch by sa dalo polemizovať...
U nás dnes vystupovali abba revival, rozmýšľala som, či sa nepôjdem pozrieť
Pri kvetoch neplatí, že koľko rečí vieš, toľkokrát si rastlinou? :ehm:
@snehovavlocka ale keď kvetom sa odporúča buď klasika alebo metal a nie som si istá, či im mám dať sluchátka ku kvetináču alebo čo
(okrem toho, nikde nešpecifikovali podžánre, ako zistám, čo je pre ne to pravé? )
@snehovavlocka a tam je ten problém!
a, heavy ako taký veľmi nepočúvam
b, hentaký zdroj by bol schopný označiť aj death za heavy, takže tej špecifikácii nemusím veriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a aj mne bolo povedane
(Carita záhadne umrela po vianociach)
A teda Friedrichov bude treba rozsadiť, asi do kvetináča po Carite, ale nechce sa mi a asi k tomu bude treba zeminu, ktorú nemám
A vymyslieť meno/mená
Celkovo ale, sú to malé rastliny, od džungle to má ďaleko
Carity mi je ľúto. To bola ktorá? Počúvala málo opery? Či im nepúšťaš hudbu na rozvoj?
to bol sukulent, čo som vlani dostala v robote na narodeniny
ja sa s nimi viac rozprávam, ako im púšťam hudbu, lebo počítačové repráky toho veľa neutiahnu a preto cez ne púšťam len abbu a tomu podobné to veľmi nie je vhodné na osobnostný rozvoj kvetov
U nás dnes vystupovali abba revival, rozmýšľala som, či sa nepôjdem pozrieť
Pri kvetoch neplatí, že koľko rečí vieš, toľkokrát si rastlinou? :ehm:
PS: ani neviem kto si, iba mas sexy fotky, takze ma neber vazne...pravdepodobne budes chladnokrvna mrcha, i ked ktovie...moze to byt este horsie
segre a mame
(okrem toho, nikde nešpecifikovali podžánre, ako zistám, čo je pre ne to pravé? )
ale metalová verzia abby môže byť pecka
a, heavy ako taký veľmi nepočúvam
b, hentaký zdroj by bol schopný označiť aj death za heavy, takže tej špecifikácii nemusím veriť
iba sa s tou myslienkou budim aj zaspavam