Ak by to bola kamarátka a nepoznal by som ho tak asi hej. Ak by to bola kamarátka a poznal by som ho tak by som ho nenatrel ale možno by som nepriamo niečo naznačil. Ovšem je to absolútne zbytočné lebo ak sa niekto uchýli k podvádzaniu nejaký dôvod za tým musí byť, čiže predpokladám že im to niekde riadne škrípe takže aj ona asi by nato došla sama a uvedomila si, že niečo nie je v poriadku. Ale všetko záleží od situácie.
Radšej neriešiť nech si to vyriešia. Lebo čo z toho ten kto to nabonzuje bude mať ? Nič. Takže nehas čo ťa nepáli...
sú situácie, v ktorých sa i dobre mienená "rada" dokáže obrátiť proti tebe a toto by mohla byť napríklad jedna z nich... takže nie.... aspoň priamo určite nie...
tak samozrejme ze ano...na stasti kamarata mi zalezi a pokial viem ze mu je ublizovane tak snad mu pomozem a nebudem ho drzat v neprijemnej nevedomosti, neprijemna pravda je tisic krat lepsia ako prijemna sracka
Iba ak by sa mi pacila , ale nie ...asi by som sa porozpraval najskor s nim a keby to urobil znovu, tak potom uz hej, ale zalezalo by ako dlho su uz spolu a tak....
A potom budes najvacsi kokot. A este ti aj niekto nalozi.
Preco to chces povedat? Chces im rozjebat vztah? Chces tu kamaratku a nevies ako sa k nej dostat?
Pamataj, myslis, ze bude stat o dalsi vztah ked teraz zisti, ze ju chlap podjebava?
wau ludia, vazne? nepovedali by ste, lebo sa vas to netyka? fakt tlieskam
ja som bohuzial v takej situacii bola a tiez sme stali pred rozhodnutim, ci nieco povedat alebo nie, nakoniec sme to povedali (dokonca timing bol super - presne ako s nim dokoncila asi polhodinovy zalubeny rozhovor)..a jedna z prvych otazok bola ako dlho to s kamoskou vieme a podla mna najvacsie pitche by sme boli, keby o tom vieme a nepovieme nic..dokonca to sice s tym chlapom este nejaky cas tahala a ked on mal snahu to hodit na nas, ze preco sme jej nieco vraveli, tak sa nas zastala a povedala, ze si nas nema brat do huby, ze sme spravili to, co kamarati robit maju
fakt sa cudujem, ze tolki z vas by to mali u riti..
@campino aky vztah? ved ten "vztah" uz davno nieje skutocnym vztahom. Ak doslo k niecomu podobnemu, je to iba ciste pretvarovanie sa v spojitosti so sebectvom, a nieco take vo vztahu neprichadza do uvahy. Tiez som za to, aby sa povedala pravda, lenze pravda je pre ludi tazka, pretoze pravdou clovek straca a dnesni ludia chcu len ziskavat...
Koľko ľudí si myslí, že ak povedia tak niečo sa tým zmení Ja som už asi 4 roky dozadu povedal a bol som za kkta lebo najskôr bola na neho nasratá, potom sa pohadali, potom som bol ja za chuja lebo aj tak ostali spolu. Proste treba 2 krát zvážiť či to povedať a všetko je o okolbostiach tak neviem či 100% áno je správne. Skôr nie ale zas ani to nemôžem povedať lebo najväčší podiel sú okolnosti a to o koho sa jedná.
A zas smiešne je že povedať mu aby sa priznal a čo sa tým zmení? Ak sa to stalo jednorázovo tak kvôli tomu ničiť vzťah, rodinu, žena už nebude mať dôveru k mužom, zlomené srdce a tak... Proste niekedy lepšie neriešiť...
to nie je, ako hovorí @kakofonicka ,že by som mala u riti alebo proste, že sa ma to netýka. ale myslím si, že sú veci, do ktorých by sa druhí nemali starať. nikdy neviem, ako to medzi tými dvomi vlastne reálne je.
označila som áno, ale neviem či by som reálne mala odvahu, asi by som to len naznačila nejak a povedala ze nech si dava pozor, ale jemu by som povedala nieco veľmi škaredé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Radšej neriešiť nech si to vyriešia. Lebo čo z toho ten kto to nabonzuje bude mať ? Nič. Takže nehas čo ťa nepáli...
Ale jemu by som niečo urobil
keby ju sustavne tahal za nos ano.
+ mala by som potrebu mu rozbiť hubu...alebo niečo
Preco to chces povedat? Chces im rozjebat vztah? Chces tu kamaratku a nevies ako sa k nej dostat?
Pamataj, myslis, ze bude stat o dalsi vztah ked teraz zisti, ze ju chlap podjebava?
ja som bohuzial v takej situacii bola a tiez sme stali pred rozhodnutim, ci nieco povedat alebo nie, nakoniec sme to povedali (dokonca timing bol super - presne ako s nim dokoncila asi polhodinovy zalubeny rozhovor)..a jedna z prvych otazok bola ako dlho to s kamoskou vieme a podla mna najvacsie pitche by sme boli, keby o tom vieme a nepovieme nic..dokonca to sice s tym chlapom este nejaky cas tahala a ked on mal snahu to hodit na nas, ze preco sme jej nieco vraveli, tak sa nas zastala a povedala, ze si nas nema brat do huby, ze sme spravili to, co kamarati robit maju
fakt sa cudujem, ze tolki z vas by to mali u riti..
Ale asi by som najskor sla za tym nanichodnikom a by som mu povedala, ze ak sa neprizna sam, tak to poviem ja.
A zas smiešne je že povedať mu aby sa priznal a čo sa tým zmení? Ak sa to stalo jednorázovo tak kvôli tomu ničiť vzťah, rodinu, žena už nebude mať dôveru k mužom, zlomené srdce a tak... Proste niekedy lepšie neriešiť...
a vôbec... ja neviem.
to nie je, ako hovorí @kakofonicka ,že by som mala u riti alebo proste, že sa ma to netýka. ale myslím si, že sú veci, do ktorých by sa druhí nemali starať. nikdy neviem, ako to medzi tými dvomi vlastne reálne je.
Dufam v nieco ako @8 ale vzdy je to velmi komplikovana situacia
ale ak by OBAJA boli moji kamosi, tak fuuu to fakt netusim co by som robil
ale situácia, ako v @24 hmmm neviem..to by bol celkom problém...