Povedz mi akych mas priatelov a ja ti poviem kto si ..
Neviem ci dobre napisane alebo nie ale viete co myslim kto nie (prestan citat) takze V AKYCH KRUHOCH PRIATELOV SA POHYBUJETE ....a môzte pisat aj O SVOJICH "NEPRIATELOCH"
Hmm moji priatelia?Ak mam povedat pravdu sa neskutocne zmenili..ti od ktorych som to necakala k horsiemu a iny k lepsiemu..ja sa snazim pohybovat pri tych s ktorymi si rozumiem a mi na nich zalezi a tych si cennim..a co sa tyka nepriatelov?takych neriesim..pokial ma nenahanaju z nozom ci samopalom v ruke neriesim..vyhybam sa in a nemam co riesit..
Mala som takých co podjebavali za chrbtom a uz ich mam F pici
Mám vela novych kamosov ktorý su sialeny trochen hlupucky ale neklamu a to je hlavne je mi s nimi dobre je s nimi haluz popijeme spolu secko si povime a je to O.K
A nepriatelia no nedokazem nekoho nenavidiet koho nepoznám takze ja nemam nepriatelov len priatelov ktory podjebali v zivote takze tak .. a o nich som uz pisala..
Pohybujem sa v rôznych kruhoch. Začínajúci alkáči, dievčatá s pofidérnou povesťou, nábožensky založená mládež, budúci právnici a diplomati... to záleží od toho, čo od tej spoločnosti očakávam. Inak naozajstných priateľov mám len dvoch.
ja sa extra nepohybujem medzi ľuďmi čo by sa ožierali alebo tak....niektorí si radi dajú, ale zas nie na smrť a to je good ale alkohol neni to jediné, o čo ide. ja nemám veľa skutočných priateľov, mám len 1 skutočnú kamošku a ostatní buď nie sú najlepší, alebo ich treba lepšie spoznať. Mám väčšinou kamošky, kamoši sú asi len dvaja aj to jeden je zďaleka, takže sme sa ete ani nevideli No a moja naj kamoška je prirodzená, inteligentná a dokážeme sa spolu baviť o všetkom od sexu, chalanov, po to, čo sme mali na obed sme si STRAŠNE podobní, takže sme sa našli dokážeme sa udrbávať na každej blbosti Je to konečne niekto, komu viem a môžem povedať, že ju mám strašne rád. A moji priatelia by mali byť takí ako ona. Nemám záujem o umelé kravy, ktoré si nedovidia ďalej ako na špičku nosa...
Ja nemám veľa priateľov. Mám jednu najlepšiu kamošku, jedného najlepšieho kamoša ( to viete, treba mať niekoho v oboch radoch ), potom mám kamarátov, s ktorými chodím von, ale neriešime žiadne extra intímne súkromné veci, potom mám známych a potom sú ľudia, ktorých poznám z videnia, zdravíme sa, ale ani bohovi neviem, ako sa volajú ( v niektorých prípadoch ani netuším, kde sme sa spoznali ).
Moja najlepšia kamoška: bývalá spolužiačka zo ZŠ, spočiatku bola naozaj len spolužiačka, ale odkedy sme si spolu sadli na matiku, zistila som, že je to hrozne pripečené dievča Páči sa mi na nej, že sa neuráža za moje ironické a postupom času sa na ne naučila trefne reagovať, z čoho vznikajú nesmierne dlhé slovné súboje. Vždy mi poradí- ako každý správny šprt, ktorý v živote nemal 2 a horšiu známku na vysvedčení- pri písomkách z matiky ( v podstate moja ťažko vydretá 3 je viac- menej jej 3 a nie moja ). Mám sa s ňou vždy o čom porozprávať, je schopná debatovať aj na nezmyselné témy, podkopáva mi sebavedomie, ja ho podkopávam jej, keď sa niečo stane, vždy je prvá, ktorá mi pomáha a povzbudzuje ma... Veľa ľudí nás nechápe, lebo keď vidia ako do seba navzájom rýpeme, myslia si, že sa len hráme na najlepšie kamošky, nám to však vyhovuje a jednoducho si nevieme predstaviť, že by to bolo inak.
Môj najlepší kamoš: Chalan do koča, aj do voza, veľa toho nenahovorí, za to vie poriadne počúvať, čo mi vyhovuje, lebo ja som ukecaná jak ďas, ale keď je treba, vždy povie niečo k veci, čo má hlavu aj pätu a ja si z toho odnesiem nejaké ponaučenie, alebo radu
Zbytok sveta: Tlupa bláznivých ľudí, s ktorými som nezažila chvíľku bez úsmevu, alebo smiechu
Netuším, či to niekto bude čítať, ale aspoň som sa v toto pochmúrne ráno vypísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a moji nepriatelia? mozem ich akurat ošťať ---kto som teda?
Mám vela novych kamosov ktorý su sialeny trochen hlupucky ale neklamu a to je hlavne je mi s nimi dobre je s nimi haluz popijeme spolu secko si povime a je to O.K
A nepriatelia no nedokazem nekoho nenavidiet koho nepoznám takze ja nemam nepriatelov len priatelov ktory podjebali v zivote takze tak .. a o nich som uz pisala..
No tak aky som clovek?!
A inak som Barborka
Moja najlepšia kamoška: bývalá spolužiačka zo ZŠ, spočiatku bola naozaj len spolužiačka, ale odkedy sme si spolu sadli na matiku, zistila som, že je to hrozne pripečené dievča Páči sa mi na nej, že sa neuráža za moje ironické a postupom času sa na ne naučila trefne reagovať, z čoho vznikajú nesmierne dlhé slovné súboje. Vždy mi poradí- ako každý správny šprt, ktorý v živote nemal 2 a horšiu známku na vysvedčení- pri písomkách z matiky ( v podstate moja ťažko vydretá 3 je viac- menej jej 3 a nie moja ). Mám sa s ňou vždy o čom porozprávať, je schopná debatovať aj na nezmyselné témy, podkopáva mi sebavedomie, ja ho podkopávam jej, keď sa niečo stane, vždy je prvá, ktorá mi pomáha a povzbudzuje ma... Veľa ľudí nás nechápe, lebo keď vidia ako do seba navzájom rýpeme, myslia si, že sa len hráme na najlepšie kamošky, nám to však vyhovuje a jednoducho si nevieme predstaviť, že by to bolo inak.
Môj najlepší kamoš: Chalan do koča, aj do voza, veľa toho nenahovorí, za to vie poriadne počúvať, čo mi vyhovuje, lebo ja som ukecaná jak ďas, ale keď je treba, vždy povie niečo k veci, čo má hlavu aj pätu a ja si z toho odnesiem nejaké ponaučenie, alebo radu
Zbytok sveta: Tlupa bláznivých ľudí, s ktorými som nezažila chvíľku bez úsmevu, alebo smiechu
Netuším, či to niekto bude čítať, ale aspoň som sa v toto pochmúrne ráno vypísala