sa mi lubi, ako dosledne to dodrziava strukturu optimalneho tracku do radia - intro bez spevu do 20 sec, prvy refren do 50. sec, celkova dlzka cca 3:30
@helloeua znie ako žbirka ktorému sa od plaču znateľne uvoľnili zapchaté dutiny. akože aj hlas, aj štýl pesničky všeobecne. klavír jednoduchý a triviálny, ale pekný, melódia spevu len jednoduchá a triviálna, text neviem posúdiť lebo som to nepočul celé ale to čo som počul bolo ploché a nezaujímavé, a verše typu "sama, sa ma, zostanú, zostanú", ehm... to u mňa nie sú verše.
tak nejak sa mi žiada inšpirovane tým sloganom slovenského rozhlasu napísať že sa zasa raz ukázalo že "Pre každého niečo znamená pre nikoho nič". Sorry. Ale pred takými dvadsiatimi-tridsiatimi rokmi by to bol asi hit.
ako intro pre Poštu pre teba. ako nie je to vyslovene nepočúvateľné, aj hrošie veci porobili slovenskí slávici ale mladá slovenská tvorba by teda mohla byť originálnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ty davas asi nauprimnejsie nazory na vsetko,ako to tu tak sledujem
tak nejak sa mi žiada inšpirovane tým sloganom slovenského rozhlasu napísať že sa zasa raz ukázalo že "Pre každého niečo znamená pre nikoho nič". Sorry. Ale pred takými dvadsiatimi-tridsiatimi rokmi by to bol asi hit.
Kolini kde si keď ťa potrebujeme?
som na to myslela už jak si ten puding zavesil na fb
@admin všetko najlepšie