Ak si mozes vybrat medzi tym, pracovat pre svoj standard, rodinu, stretavat sa s priatelmi, spat doma v posteli, chodit na pivo, obmedzovat sa, zapierat sa, chystat sa na to ze raz budes mat vlastnu rodinu, ktoru teraz nemas, robit to aj ked chces,
beriem asi to, že 3 týždne dovolenky = staranie sa o to, či mám jedlo, vodu a miesto na stan a zvyšok roka pracovať a stretávať sa s ľuďmi atď...
ale inak dnes mi kamarát vravel, že počul o týpkovi, čo vyhorel a šiel do japonska žiť ako bezdomovec... teda nikdy nehovor nikdy
Tak ako to maju ludia rozne, ak je niekto vo vztahu, tak planuje rodinu usadit sa.. a ak nie tak si moze cestovat a robit si co chce a ked je niekto forewa eloun tak zjavne nema na vyber
ani neviem niekedy len snivam o krasnom rodinnom domceku s velkou kvetinovou zahradov , starostlivom muzovi a mozno i dietatku....semtam snivam i o cestovani a krasnych miestach ktore by som rada videla na vlastny zrak ale potom si spomeniem aky som clovek stresujuci a v pkdlednej dobe i chorlavy....daleko by som sa nedostala ....ale hej rada snivam o oboch...
Tak ja by som určite chcela rodinu, zázemie atď. Nebavilo by ma cestovať, keď sa nemám kam vrátiť. Rada mám aj cestovanie, avšak ak by som mala voliť medzi ním a rodinou, tak rozhodne rodina.
aha zle som to prečital .. vyberam si príjemný život v uspokojeniach .. nech už to znamena cestovanie, alebo rodinu, pospájať si pekné a príjemné veci dokopy a robiť ich .. ja z toho vedu nerobím ja sa nenaháňam za žiadnym ideálom, len chcem žiť príjemne a cítiť sa dobre každý jeden deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale inak dnes mi kamarát vravel, že počul o týpkovi, čo vyhorel a šiel do japonska žiť ako bezdomovec... teda nikdy nehovor nikdy