@Strommen2428 no moment pokym ma svojho chlopika tak sa mi nazor okamzite meni. Vtedy by si mal tahat co najviac na bok ak nechces zle dopadnut a ona tiez. Jednak z toho hrozi vyhadzov zo skoly (aj ked som proti takym rieseniam), jej potom rozvod ak je vydata a tebe minimalne, ze si polezis v nemocnici ak ten chlopik je nejak agresivnejsi...Inak nevidim problem. Keby si vsak mal po svojom boku nejaku 60-80 rocnu tak ti nieco napisem a nebolo by to moc pekne
Nie je to chore ved mas 18 obaja ste dospeli ludia. Resp aj keby to bolo chore kazdeho by do toho malo byt hovno.....
Lenze moc by som sa s tym verejne nechvalil kym ta uci to by mala problemy kedze vztah ucitel - student su zakazane a to s naprosto pochopitelnych dovodov......
Ale vela veci je zakazanych a aj tak ich robime....
mimochodom hej....jej chlopik.....od rana do vecera v robote....akoze ok zarobi pekne....ale jak vidim asi peniaze nie su vsetko....aspon pre nu nie.....proste to nebolo tak ze len ja som sa zahladel do nej a hotovo ....ale skor take vzajomne
Osobne si myslim, ze s nou ti to dlho nevydrzi. Take vztahy obycajne koncia tak rychlo ako sa zacali a nema perspektivu do buducnosti. Ty by si si mal najst mladsiu, lebo ta profka ak uz nema dieta, tak coskoro ho bude chciet mat a neviem ci chalan v 18 rokoch je na take nieco pripraveny uz. Ak uz deti ma a rozvedie sa a budes s nou mat vazny vztah tak sa mas na co tesit. Ale chybaju mi info takze ber toto s rezervou co som napisal.
ok beriem ....ale co je potom on ked ma doma take uzasne stvorenie a berie ju ako samozrejmost , pritom mozno keby jej len trochu dal citit ze ju lubi vsetko by bolo ok
Zmaturujes, pojdes na vysku a tak pojde aj ten tvoj vztah s nou do zabudnutia. Jej muz ci ju miluje alebo nie vie najlepsie len on sam. Ale ked maka v praci ako chuj od rana do vecera, tak sa necuduj, ze na nu nema moc casu. Ale povedzme si, robi to len pre seba? Asi tazko, takze nech sa aj ona zamysli trocha nad sebou. V ziadnom pripade nesuhlasim, ze je kurva alebo nieco podobne, to ma este daleko od toho...Robte ako povazujete za vhodne. Myslim si, ze ona ma svoj vek a dost rozumu na to,aby vedela co chce.
@Matusha presne na to narazam, mozno ho chce len ako mladeho zajka na sexik postupom casu, ale muza co pekne zaraba neopusti Odhodi ho ak uz bude nepotrebny. Nepozna este zeny a v jej veku je to uz troska na zamyslenie o co jej ide.
@Strommen2428 jedna dobra rada chod to toho s rozvahou a opatrne!
noooooo z tvojej strany sa to da este pochopit....ale z jej????akoze co to je za zenu ked chce o 15 rokov mladsieho chalana????!!!!podla mna je to nejaka veelkaa ale fakt velka truuuuuubka
Nikdy som nepochopil mužov ktorí idú po starších babách.Keby vám to náhodou vydržalo tak si uvedom že o takých 15 rokov to bude stará krava po prechode a ty budeš chlap v najlepších rokoch.A vôbec ako by si sa s ňou chcel ukázať na diske medzi rovesníkmi, to by bola prča.Ser na ňu a hľadaj medzi mladšími.
Adaadisallaares , musim povedat ze je to krásne komplikovanie.... a neverim zeby nam to vydrzalo....skor chvilkova zalezitost.....ale minimalne do juna urcite
Ty si normálny ona je ale padnutá na hlavu...ak už nič iné tak ak je nespokojná vo vzťahu mala to najprv ukončiť... a navyše ak je tvoja učiteľka mala by mať trošku rozumu a nejaká profesionalita by tiež nezaškodila....
bože aj keď sa vám to asi bude zdať divné nie je to o sexe...skôr o tom že si rozumieme a podobne...a čo sa deje mimo toho o tom radšej taktne pomlčím ...a ten jej vzťah neviem asi neukončí totiž ma dieťa a myslím že aj svojo muža ma veľmi rada len podľa mňa nemá na ňu dostatok času....
je o tom strašne veľa článkov s pozitivnym ohlasom na staršiu partnerku ja osobne tiež mam skusenosť o trochu staršou ako 15 rokov a nevidime v tom žiaden problem a mame sa radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
aj nevlastný bratranec bol so staršou ženou...potom mu manžel dal "co-proto"
Lenze moc by som sa s tym verejne nechvalil kym ta uci to by mala problemy kedze vztah ucitel - student su zakazane a to s naprosto pochopitelnych dovodov......
Ale vela veci je zakazanych a aj tak ich robime....
A aj tak to nieje dôvod na to aby muža, ktorý ju živý a s ktorým má možno aj deti podvádzala s jej 18 ročným žiakom.
Pokiaľ by s tým mužom nežila tak je to v pohode, v opačnom prípade je to podľa mňa kurva.
A si si vlastne istý tým, či to je vzájomné?
@Matusha presne na to narazam, mozno ho chce len ako mladeho zajka na sexik postupom casu, ale muza co pekne zaraba neopusti Odhodi ho ak uz bude nepotrebny. Nepozna este zeny a v jej veku je to uz troska na zamyslenie o co jej ide.
@Strommen2428 jedna dobra rada chod to toho s rozvahou a opatrne!