podla mna je to vtipne...hoci keby som to bola ja kto si nabije papulu..tak vstanem,zasmejem sa a tvarim sa ze nic...ale pri najblizsej prilezitosti jej to nejak inak vratim
Ja by som chcel vedieť ako to video pokračuje! Ja byť na jeho mieste tak sa postavím (zrejme by to chvíľu trvalo po tom páde) chytil by som ju a trieskal s ňou o stenu tak dlho kým by nepovedala čo to malo znamenať!!!
To ti teda nepoviem, vôbec som sa na tom nebavil, skôr som to od štvrťky už nechcel pozerať, lebo som nechcel vidieť ten pád.
Ty kokos, veď mohol spadnúť na ten deliaci múrik... By sa dosmiala... chudera.
Aááá... neviem aké citoslovce mám použiť, "jaké nervy mám" na ňu... Napadá ma jedno výstižné slovo na označenie jej inteligencie, ale sľúbil som si, že sa nebudem na cudzích fórach vyjadrovať vulgárne.
To je taká....
Každý nech si dosadí svoje slovo.
(Stavím sa, že bude vo všetkých prípadoch rovnaké)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ty kokos, veď mohol spadnúť na ten deliaci múrik... By sa dosmiala... chudera.
Aááá... neviem aké citoslovce mám použiť, "jaké nervy mám" na ňu... Napadá ma jedno výstižné slovo na označenie jej inteligencie, ale sľúbil som si, že sa nebudem na cudzích fórach vyjadrovať vulgárne.
To je taká....
Každý nech si dosadí svoje slovo.
(Stavím sa, že bude vo všetkých prípadoch rovnaké)