POVEDZTE MI ŽE TO TAK NIEJE ... NECH MOŽEM KLUDNE SPÁVAŤ
Proroctví slepé bulharské vědmy Evangelie Gušterové přezdívané "Vanga" vyděsilo celý svět. Proslulá jasnovidka, která předpověděla smrt princezny Diany i teroristický útok na Světové obchodní centrum 11. září, prohlásila, že v roce 2010 nás čeká třetí s
no nedočítala som to všetko.. no môžme byť šťastný že v roku 5000 nebudeme žiť.. ten koniec je zábavný .. ľudia budú nesmrteľný ale koniec sveta aj tak nastane.. nechajme sa prekvapiť či to tak ozaj bude zatiaľ ma to netrápi..
Mno a ďalšia vec.. človek dospeje na úroveň, kedy bude môcť komunikovať s Bohom?? hmmh... to je až veľmi nafúknuté...myslím, že veľa vecí z tohto, alebo ani žiadna sa nestane..vojna mimozemšťanou? Ste cvoci
Mne sa strasne paci kolko je tychto katastrofickych scenarov.. ako ta planeta Nubira v roku 2012 to tu zase vobec nie je spomenute, tak comu teraz verit?
najviac ma pobavilo :
# 2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
# 2221 - Při hledání mimozemského života, lidstvo přichází do styku s něčím strašným.
tak hentie sci-fi predpovede sú teda riadna pičovina..však toľko nelogických udalostí za sebou...to niečo podobné môžem aj ja napísať...sadnem si deň k tomu a vypracujem aj ja stránkový kalendár katastrof. možno to bude aj best-seller, alebo rozpútam tým paniku na celom svete a ľudia mi budú veriť a panikáriť už teraz. ak bude tretia svetová, može za to len jebnutosť ľudí, už budem aj rád, keď umriem...radšej, ako žiť medzi toľkými kokotmi
# 2088 - Nová nemoc - stárnutí za pár sekund!
# 2341 - Něco hrozného se blíží Zemi z vesmíru.
# 4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
# 4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.
no lenze na rok 2010, az zaciatok 2011 aj Nostradamus predpovedal zaciatok tretej svetovej...Takze myslim,ze to s tou vojnou, je dost pravdepodobne...
" Čtyři nájemní vrahové - strašlivá válka nastane. Velký nepřítel lidského rodu. Bude ještě horší ten děd - jedenáctka zplodí dvě války. Železem, ohněm, vodou - krvavé a nelidské. "
@45 to je koniec mayskeho kalendara...od toho datumu zacina nova "era" ludstva...cize nemusi to byt priamo koniec sveta ako kaput, koniec, smrt nic viac bude to koniec sveta tak, ako ho pozname...
...ale toto skorej vyzera jak fantasy
(teda az na tych moslimov. ak sa nemylim, tak podla poslednych studii je velmi pravdepodobne, ze sa nam v europe namnozia
budem slavny.. ak poviem ze zajtra vyjde slnko rano????
a ze dnes zapadne???
Akosi neverim na to, ze vsetko sa da precitat.. nikto nezisti ako sa to vyvija..lebo buducnost je tvorena jednotlivymi rozhodnutiami jednotlivych ludi... a nikto ich nedokaze odhadnut..
a ked sme pritom.. nielen ludi..ale i zvierat, pocasia a vsetko.. a je to prilis vela premennych aby ich niekto dokazal predpovedat..
a to ze predpovedala to alebo ono.. urcite jej predpoved neznela.. Stalin umrie vtedy a vtedy..ale diktator taky a onaky umrie a risa sa rozpadne..
a keby to nevyslo.. nikto by si to nevsimol..ale nahodou to sedelo.// a ona vobec nemusela mysliet jeho// a hned to brali ako uspesnu predpoved..
jediny kto pozna buducnost je Ten s ktorym sa ludstvo rozprava uz teraz a nie az v roku 4509 ako sa ona vyjadrila
neštudovala on na nejakej škole zameranej na astronomiu a fyziku a vsetko o com tam pise, lebo ja polovici slov, ktore tam su napisane nerozumiem... asi sa pomiatla zo vsetkych tych poznatkov o vede....
ale ked sa to ma stat tak sa to stane no.... kto s tym daco spravi? nikto, taze neriesim...
dobre, je to moja anketa takže ... možno to niekomu znie hlúpo , možno sa vám zdá že toto všetko celá zem a celá spoločnost bude ešte dlho fungovat ale bohužiaľ je to omyl ..
všetko sa to zrúti, všetko to padne , nie preto že to tá stará krava povedala nie preto že "boh" ... neviem inak ale boh je prosto KOKOT a koniec . a my všetci pokapeme a i ked sa všetci náramen vytešujete potom sa budem tešiť ja .
tetuska Vanga asi daco brala... daco veeeelmi silne, ak toto uplne vazne predpovedala...hehe...ake neradostne chvile cakaju nasu zemicku...jak dobre, ze ja vtedy uz budem zakopana pekne hlboko v nej...
no podla mna to je blobost. to mozme pokracovat do nekonecna preco koniec sveta? jednoducho budeme niekde inde
a osobne si mylim ze je to hovadina lebo seckym je zname ze japonsko nemoze zaniknut lebo sa z neho stane empire of rising sun. cize imperium vychadzajuceho slnka. Nehrate Red alert 3?? blazni. nesedia mi tam rozne veci. ale pobavil som sa. tak daleko sa nedozijem. len aby to neskoncilo ako zacinal wall-E
precitaj si nazov tvojej diskusie a precitaj si svoj koment @61 .. a odpovedz si na otazku..
som z nas dvoch ja ten pako?? alebo sa len snazis byt zaujimava a zhadzovat ludi??
@johnysheek nikdy som nemala potrebu byť zaujímavá , a nikdy nie pre tebou alebo ostatnými je to moje presvedčenie , takisto zhadzovat ludí nepotrebujem ony to skvele vedia aj sami
Keďže podľa iných, tiež zaručene pravdivých teórií bude koniec sveta v roku 2012, tak netreba panikáriť, ze bude tretia svetová, lebo sa moc nestíha Ale však Vesmírní lidé nam predpovedali už asi 1000000000 koncov sveta, len počas minulého roku, čiže myslím, že nemmusíme panikáriť... Ale je to zaujímavé. A okrem toho som názoru, že za dvojičkami je USA, teda aspoň sa mi to nezdá také nepravdepodobné. Ale ak bude tretia svetová tak čo už... Raz musíme aj tak všetci zomrieť, ciže by ma to aj tak moc netrápilo... A teraz ak ma ospravedlníte, idem sa odsťahovať do Maďarska a začať pracovať na tých mimozemšťanoch
@mashenka mi pripomenula Aštara Šerana, našu spásu, čiže sa ničoho nemusíme báť..."Vesmirní lidé s.r.o, milujeme vás a uctívame vás (príspevky prosím posielajte na účet uvedený dole)"
no a teraz sa mozeme vsetci podakovat tomu debilovi co toto vymyslel a uverjnil niekde kde ste to vy ansli lebo ked si to raz precita nejaky terorista povie si chcu vojnu budu ju mat taq ich podme zabit aby sa mali coho bat
Neviem, ako Vanga, ale taky Nostradamus pisal svoje predpovede zakodovane, tak, ze ludia ich vzdy pochopili a rozlustili az potom, co sa dana udalost stala. Povedal by som, ze ta Vanga tiez a cely tento zoznam je vymysleny nejakym primitivom a zverejnene na nete.
Ak chces argumentovat, tak preco je ten tvoj zoznam az od roku 2010? Neviem, kedy ta vestica zila, ale jej predpovede sa isto tykali uz skorsej doby, takze keby som uvidel na internete taky zoznam jej proroctiev, ktory by sa nezacinal rokom 2010 ale trebars rokom 1900, a naozaj by sa tam roky a datumy zhodovali so skutocnymi historickymi udalostami, potom by som sa aj na proroctva po 2010 pozeral dovernejsie.
Koniec koncov, X dalsich vestieb tvrdi, ze v roku 2012 pride koniec sveta. Tu o tom nie je ani zmienka. Cize, bud je nepravdive jedno, alebo druhe, alebo oba
Ludia prestavaju zit svoje zivoty a hladaju stale akesi odpovede na rozne niekolkokrat aj vykonstuaovane otazky... Kazdy nech zije naplno a robi vsetko preto aby si plnil svoje sny... Je jedno ako dlho tu budeme alebo co sa stane hlavne je ze sme sa tu tohoto vsetkeho mohli zucastnit... Tak prestanme riesit vseliake proroctva pretoze takych prorokov tu uz bolo ved uz v roku 2000 mal byt koniec sveta a vidite uz je 9 rokov po a planeta sa toci dalej a slniecko nam svieti
hm... tiez ma tato otazka trapila, a neidem ta uistovat ze je to blbost, ale dam ti celkom dobry podnet na rozmyslanie:
takze podla nej ma byt koniec sveta okolo konca storocia, fajn.. ale co maysky kalendar a predpovede ohladom konca sveta uz r. 2012? a dalsie proroctva, pre zmenu z afriky hovoria o roku 2048, ci tak nejako, a iny prorok zase o r. 2013... co z toho je pravda?! a potom same reci o PRECHODE DO STVRTEHO ROZMERU?...
zhrn si vsetko a potom sa v tom vyznaj.... blbe, co?
navyse povedala, ze na nas zautocia chemickymi zbranami, co je temer vylucene...
niekde pravda je, ale my ju nepozname, takze podla mna mozes pokojne spavat...
Nechajte "baby" a "dedov" nech si vypravaju. Vy zite tu a teraz. Rieste najprv svoje veci a potom ked budete hotovy tak globalne. Ja ma z tych proroctiev pocit, ze sa niekto fakt snazi dostat co najviac tychto scenarov do ludskeho podvedomia a potom uz nie je daleko k ich manifestacii. S ludmi co sa boja sa dobre manipuluje. Ak mate s tych proroctiev strach, zvazuje vas to. Dajte si radsej afirmaciu. "Akekolvek proroctva ma nechavaju pokojnym."
Koniec sveta hlásali už od počiatku dejín a furt sme tu. Budúcnosť nie je dopredu daná a to, čo vraví tá vedma sú buď kecy, alebo niečo, čo ej možné pri istých podmienkach, no vďaka slobodnej vôli sa to môže stať celkom inak.
Veriť v osud je podľa mňa dosť... zvláštne. Veď, dopekla, ak by tu boli nejakí ksiksao, ktorí by všetko naplánovali dopredu, tak by sme neboli nič iné, len skrátenie dlhej chvíle a to sa mi ani trošku nepáči!
Napríklad podľa biblických je armagedon za rohom a USA sa ho nedožijú, lebo sa stali novou babylonskou neviestkou. Ale to je len jeden z výkladov. Tak si môžeme vybrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
# 2125 - Maďarsko zachytí signály z vesmíru.
# 2221 - Při hledání mimozemského života, lidstvo přichází do styku s něčím strašným.
ved to je uplna blbina:/
2088 - Nová nemoc - stárnutí za pár sekund!
2097 - Nemoc rychlého stárnutí poražena.
@0 no to je cas sa zacat akoze bat, co? tretia svetova vypukne preto, lebo ludia sa scvoknu z tychto chujovin
# 2088 - Nová nemoc - stárnutí za pár sekund!
# 2341 - Něco hrozného se blíží Zemi z vesmíru.
# 4509 - Poznání Boha. Člověk konečně dosáhl takové úrovně rozvoje, že může komunikovat s Bohem.
# 4599 - Lidé dosáhli nesmrtelnosti.
" Čtyři nájemní vrahové - strašlivá válka nastane. Velký nepřítel lidského rodu. Bude ještě horší ten děd - jedenáctka zplodí dvě války. Železem, ohněm, vodou - krvavé a nelidské. "
(teda az na tych moslimov. ak sa nemylim, tak podla poslednych studii je velmi pravdepodobne, ze sa nam v europe namnozia
a ze dnes zapadne???
Akosi neverim na to, ze vsetko sa da precitat.. nikto nezisti ako sa to vyvija..lebo buducnost je tvorena jednotlivymi rozhodnutiami jednotlivych ludi... a nikto ich nedokaze odhadnut..
a ked sme pritom.. nielen ludi..ale i zvierat, pocasia a vsetko.. a je to prilis vela premennych aby ich niekto dokazal predpovedat..
a to ze predpovedala to alebo ono.. urcite jej predpoved neznela.. Stalin umrie vtedy a vtedy..ale diktator taky a onaky umrie a risa sa rozpadne..
a keby to nevyslo.. nikto by si to nevsimol..ale nahodou to sedelo.// a ona vobec nemusela mysliet jeho// a hned to brali ako uspesnu predpoved..
jediny kto pozna buducnost je Ten s ktorym sa ludstvo rozprava uz teraz a nie az v roku 4509 ako sa ona vyjadrila
teda idem si uzivat dalej zivota..
ale ked sa to ma stat tak sa to stane no.... kto s tym daco spravi? nikto, taze neriesim...
všetko sa to zrúti, všetko to padne , nie preto že to tá stará krava povedala nie preto že "boh" ... neviem inak ale boh je prosto KOKOT a koniec . a my všetci pokapeme a i ked sa všetci náramen vytešujete potom sa budem tešiť ja .
a osobne si mylim ze je to hovadina lebo seckym je zname ze japonsko nemoze zaniknut lebo sa z neho stane empire of rising sun. cize imperium vychadzajuceho slnka. Nehrate Red alert 3?? blazni. nesedia mi tam rozne veci. ale pobavil som sa. tak daleko sa nedozijem. len aby to neskoncilo ako zacinal wall-E
precitaj si nazov tvojej diskusie a precitaj si svoj koment @61 .. a odpovedz si na otazku..
som z nas dvoch ja ten pako?? alebo sa len snazis byt zaujimava a zhadzovat ludi??
@61 : rozprávaš ako psychicky chorá osoba .
@theburningred
sorry, ale nic originalne mi nenapadlo...nie je to nahodou historicka?
Ak chces argumentovat, tak preco je ten tvoj zoznam az od roku 2010? Neviem, kedy ta vestica zila, ale jej predpovede sa isto tykali uz skorsej doby, takze keby som uvidel na internete taky zoznam jej proroctiev, ktory by sa nezacinal rokom 2010 ale trebars rokom 1900, a naozaj by sa tam roky a datumy zhodovali so skutocnymi historickymi udalostami, potom by som sa aj na proroctva po 2010 pozeral dovernejsie.
Koniec koncov, X dalsich vestieb tvrdi, ze v roku 2012 pride koniec sveta. Tu o tom nie je ani zmienka. Cize, bud je nepravdive jedno, alebo druhe, alebo oba
Pekny den praje h350black
takze podla nej ma byt koniec sveta okolo konca storocia, fajn.. ale co maysky kalendar a predpovede ohladom konca sveta uz r. 2012? a dalsie proroctva, pre zmenu z afriky hovoria o roku 2048, ci tak nejako, a iny prorok zase o r. 2013... co z toho je pravda?! a potom same reci o PRECHODE DO STVRTEHO ROZMERU?...
zhrn si vsetko a potom sa v tom vyznaj.... blbe, co?
navyse povedala, ze na nas zautocia chemickymi zbranami, co je temer vylucene...
niekde pravda je, ale my ju nepozname, takze podla mna mozes pokojne spavat...
Veriť v osud je podľa mňa dosť... zvláštne. Veď, dopekla, ak by tu boli nejakí ksiksao, ktorí by všetko naplánovali dopredu, tak by sme neboli nič iné, len skrátenie dlhej chvíle a to sa mi ani trošku nepáči!
Napríklad podľa biblických je armagedon za rohom a USA sa ho nedožijú, lebo sa stali novou babylonskou neviestkou. Ale to je len jeden z výkladov. Tak si môžeme vybrať.