a meno pre dieta? No zatial nemam ziadne a preto ma to netrapi. A na to su zasa dvaja, ktory o tom musia rozhodovat ale pacia sa mi mena ako Eliska, alebo asi Simona je pekne meno zenske a s chlapcenyksch napr. Matus, alebo Gaspar a Silvester. cize ziadna zlozita inspiracia
keby som bola taka zla dam sem link co som ja raz dakedy davno zalozila forum a vies co som taka zla tak tu ho mas » www.birdz.sk/forum/forum.php... no ale teraz je uz modernejsia doba a keby som mala dievcence tak by sa volalo jedno Zoe, a druhe Ivica
kazde meno je pekne ked ho nosi tvoje dieta.len doba dovolila´, aby sme sa riadili mod.trend.mne sa pacia exoticke mena.kazde z nich nieco znamena.zijem s moslimom cize moje deti budu mat urcite mena z islamu aspon jedno z nich.napr.Güzel-pekna,Mavis-modra,Songül-posledna ruza atd.....
Azel - ale ale neklam. Veď AZEL je manažérsko-užívateľský počítačový program, zameraný na import, komplexné spracovanie a analýzu dát z automatických sčítačov dopravy.
ja som simona a paci sa mi aj svoje meno hehe no ale dievcatku by som dala asi Sandra,Sara alebo Sofia (to S je asi neaka uchylka) a potom pre chlapca sa mi paci Tomas,Marek,Roman a Dominik ale toho zvyknu volat Dodo co je hrozne podla mna takze to radsej nie..
no a ja som Martina mama mi chcela dat meno Roberta,ale Boh ju nastastie osvietil Ja by som svojmu babätku dala meno Sarah alebo Natalia kebyze to je chalan tak asi po otcovi
Ja som Tomas a synovy by som dal meno asi tiez Tomas a dcere hm asi Katka, Zuzana, Lucia alebo hm a co ja viem ake bude chciet manzelka a ako sa s nou zhodnem
pacili by sa mi ale aj take nekonvecne mena alebo skor prezyvky ako napr. Tricelestrnast, Jožuky, Decaptilator alebo aj Hypofokortexor
No ja by som dala napríklad synovi meno Florián, Félix alebo Damian, dcére Ofélia, Isabela alebo Maude. Ale najskôr by sa za tie mená hanbili, tak skončia asi ako Maťko a Zuzka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a meno pre dieta? No zatial nemam ziadne a preto ma to netrapi. A na to su zasa dvaja, ktory o tom musia rozhodovat ale pacia sa mi mena ako Eliska, alebo asi Simona je pekne meno zenske a s chlapcenyksch napr. Matus, alebo Gaspar a Silvester. cize ziadna zlozita inspiracia
Mne sa páči meno Linda. Zasa sa mi nepáči Lenka pretože niektorý zvyknú hovoriť Lena - čo je podľa mňa dosť nepekné.
A pre chalaniska neviem - ale nepáči sa mi Alfonz, Gustáv.
no ale teraz je uz modernejsia doba a keby som mala dievcence tak by sa volalo jedno Zoe, a druhe Ivica
a keby som mala chlapcov to by vyberal manzel
KEd som sa narodil tak otec mal 30 rokov A to som najstarší. JE dobré mať ladších rodičov lebo sú v mnohých prípadoch modernejší.
no a chlapec by bol Erik a dievca hmmmm ete neviem asi Dominika....
A sympatizujem s menami ako... Aaron alebo Ráchel... Júlia...
Svojmu dietatu by som dal meno kubuntu ach jaj rofl
a detom? misko a adriana alebo andrejka
pacili by sa mi ale aj take nekonvecne mena alebo skor prezyvky ako napr. Tricelestrnast, Jožuky, Decaptilator alebo aj Hypofokortexor