chcem si dat tetovanie ale neviem kam ....rozmyslala som nad tym ze pod prusko ale odhovaraju ma od toho kamaratky lebo zevraj ak casom priberiem tak sa mi to roziahne nema s tym niekto skusenosti ?.......a na ake miesto by ste si to dali vy a aky vzor ?
Aj ja som si inak chcela dat tetovanie na podbrusko, ale tiez ma od toho odhovorili, ze sa to po tehotenstve roztiahne a taaak... ale zas ti, co tetuju, mi hovorili, ze koza je pruzna a ked sa to bude natierat, tak sa to vrati do povodneho stavu.
Ale ak by som si niekam mala dat teraz, tak asi na clenok. Alebo na krize, aj ked je to tuctove, ale tam sa mi to paci najviac...
mne sa loobi na clenku a na krku tak asi 10 centi pod uchom....tam si xcem dat aj ja len detail nemam na to prachy..a matka by ma zabila...ale aj to sa dufam casom spravi
Nuz ked to chces tak si to spravit daj. Ale najskor si zvaz, kam to chces, pretoze dole to uz nepojde. Za druhe si premysli co si chces dat, malo by to byt nieco co ta vystihuje a najlepsie ked si to nakreslis sama.
To podbrusko je faj nmiesto, ale ked budes tehotna tak sa to urcite natiahne, ale myslim, ze potom by sa to malo vratit spat. Popripade si to mozes dat pretetovat. S tym ti urcite poradi tater, ak to nie je nejaky pajzel.
Ja si chcem dat vytetovat vlka na predlaktie a potom mozno nieco aj na lopatku uvidi sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Kam si si dala spravit piercing?
Ale ak by som si niekam mala dat teraz, tak asi na clenok. Alebo na krize, aj ked je to tuctove, ale tam sa mi to paci najviac...
Ale nie nad peru
no ak si date delfinika pod brusko a otehotniete - bude z neho veľryba
To podbrusko je faj nmiesto, ale ked budes tehotna tak sa to urcite natiahne, ale myslim, ze potom by sa to malo vratit spat. Popripade si to mozes dat pretetovat. S tym ti urcite poradi tater, ak to nie je nejaky pajzel.
Ja si chcem dat vytetovat vlka na predlaktie a potom mozno nieco aj na lopatku uvidi sa