Chcem vedieť ci poviete ludom v škole alebo v práci pravdu rovno narovinu a poviete im co si o nich myslíte a ci ste taky aky ste?
Ja rozmyslam ze od pondelka si nebudem davat pozor co poviem a poviem si co chcem niekto ak mi bude klamať tak mu poviem ze
ked sa ma niekto spýta na názor,poviem si svoje,ale nemám rád ludí,ktorí všade za každých okolností rozprávajú svoje názory a pritom ich má každý v piči
Jasnéé ..a vždy taký budem .. Ak si o niekom myslím že je zakonzervovaný prezervatív skrížený s krabičkou od zápaliek tak mu to poviem Aj keby policajtovi,sudcovi,priateľke a bárs komu Uprimnosť
keď som bol mladý, myslel som si, že môžem všetko. Postupom času sa človek naučí, kedy treba byť úprimný viac a kedy je lepšie úprimnosťou radšej pošetriť...
@riddler@12 za toto? a čo je to pomenovanie urážkou a nie pomenovaním niečoho konkrétneho?
Treba sa učiť pozerať na veci s nadhľadom, nie podľahnúť zlým emóciám... keby mi niekto povedal: Ty gay, tak mu odpoviem, že nie som.a bodka.
Nie som taký a zato som vo väčšine prípadov radšej sám než by som mal s niekym kecať bo furt rozpravaju o dačom čo vonku zažili a neznam co ešte a mňa to nezaujíma vôbec ale aj tak sa robím že ma to zaujíma aby nebolo ticho tak radšej nech hučia.....
ja som dost ten typ, ze co na srdci, to na jazyku... o sebe duplom rozpravam so stoickym pokojom, vela ludi sa cuduje, co dokazem na seba nakydat a pritom, ja to poviem tak, ze to aj tak nikto nepochopi... v ludoch vzbudzujem falosny pocit, ze ma poznaju a pritom o mne nic nevedia. no aha a zas to robim
kazdopadne, viem aj, kedy radsej drzat hubu. a ked mi niekto klame, tak ho necham, potom to proti nemu vytiahnem neskor a on zo seba sam urobi idiota, ked mi povie, ze si to vymyslal.
@zajkousko tebe to jebe, to ma akoze chces urazit tym, ze mi povies, ze som lesba? mna by to nebavilo moc zabijat kazdodenne cas na stranke, kde sa prezentujem ako kokot a nie je to ani smiesne. to je cele na co som reagovala, to ako si reagoval ty je uz fakt len tvoja kokotnost
nabudúce na mňa nereaguj a máš pokoj, ja som najmenej zvedavý na tvoj názor na mňa...tak láskavo sa do mňa nenavážaj a choď si po svojích...
dufam, že si ma pochopila, nikdy, ale nikdy na mňa nereaguj...
72:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 19:09 @natyfuckingo
ty sa pozri na seba a nesúď,lebo aj to je hriech mimochodom
------------
29:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 14:17
[...]
Každý strom, ktorý nerodí dobré ovocie bude vyťatý a spálený v ohni!
S vedomým najvyššej vážnosti začnime preto usilovať, aby ovocie našich myšlienok, slov a činov bolo iba dobré, čestné, čisté a spravodlivé. Nič iného a nikto iný totiž pred železnou Spravodlivosťou Pána nemôže obstáť!
48:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 23:23 @relativelysarcastic
očuvaj ty si čo za kravu , si tu dokopy dva mesiace a ideš nieho niekam niekoho posielať to čo si dovoluješ, ty ztelesnený hnus birdzu...
vrať sa do prdele tam odkial si prišla
57: @zajkousko , 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, včera (1.5.2014) 15:15 @ppfx
aj urážať druhého že je trol, je moja zlatá hriech, keď už chceš mi robiť prednášku
72:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 19:09 @natyfuckingo
--
30. apríl 2014 - 2. máj 2014:
"čo si to za kravu"
"ty ztelesnený hnus birdzu"
"vráť sa do prdele odkiaľ si prišla"
"prečo sa bavím s háveďou v avatare"
"lesby"
"cicky"
niektori ludia sa tvaria akoby kazda autorita bol niekto z ludi ktorych mozu odmietnut ako ludi co sa im ryju do zadku ale ja nechapem preco je problem udrzovat formalne slusny vztah pre hladke jednanie aspon s autoritami...nemam ziadnu citovu ujmu ked mam splnit podmienky u sefa ktore su prirodzene tvrdsie nez s kamaratom...
poviem čo si mysím skoro vždy. obvykle v dobrom, len niekedy si to ľudia vyložia zle..
ale aj keď na niekoho nemám náladu, tak mu poviem pravdu a nenavymýšlam si veci, len aby ho to ranilo viac. len to poviem trochu drsnejšie.
Pokial sa ma to nejako netýka, tak luďom za každú cenu nehovorím pravdu... Nechám ich tak. Ale ak ma niekto štve a lezie mi na nervy a správa sa ako idiot, tak mu to na rovinu poviem tak jak to je. Vtedy je kažý na smrť urazený. Ludia nevedia zniesť pravdu. Ale raz im to niekto tak či tak povie.. Hlavne ak sa správajú vkuse k druhým arogantne a majú nulovú sebareflexiu
podla nalady, ale vacsinou ked sa naseriem zacnem hovorit pravdu, a vtedy vacsina ludi zaziva wtf moment s otvorenymi ustami..ja som zastancom nehovorit klamstvo, ale to este neznamena ze vravim pravdu...proste neprijemne veci zamlcim
neviem ludom hovorit zle veci (okrem rodinnych prislusnikov)
ak sa ma to teda fakt bytostne nedotyka alebo ak si dotycny clovek vyslovene neziada pocut moj uprimny nazor, radsej to prekusnem a mlcim
@antifunebracka
vieš čo... tiež mám taký pocit občas, ale vieš čo vtedy pomáha? povedať mu to, a on ti veľmi rýchlo vysvetlí že sa mýliš... ešte že ho máme...
tak ono sa to nie vzdy da niekto ti moze dat na hubu niekto sa moze kurevsky urazit takze radsej nie ale ked je clovek fakt v pohode tak mu to poviem normalne ... a ci som taky aky som no snazim sa som kokot aj ked som sam aj ked som s ludmi
mna uz tak strasne zacina srat ta skurvena krestanska ovca, ktora nerobi nic ine, len si serie do huby (a toto je prvykrat, co som sa vyjadrila k jeho osobe takto ofenzivne, myslim teda)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
asi tolko k tebe
@nicolkaa
lesby ma nerozhodia moje zlaté
niečo som ti napísal
Treba sa učiť pozerať na veci s nadhľadom, nie podľahnúť zlým emóciám... keby mi niekto povedal: Ty gay, tak mu odpoviem, že nie som.a bodka.
hehheh, klidánek, netreba hasiť to čo ťa nepáli a tieto cicky maju zrejme potrebu ma tu podpichovať a vyvolavať roztržky...
len sú trocha vedľa
ano ty hviezda
@admin
máš tu robotu a na toto individuum sa treba pozrieť, mne sa zdá, že je nejak hustý, a takých my predsa na birdzi nepotrebujeme...
trafena hus zagágala
kazdopadne, viem aj, kedy radsej drzat hubu. a ked mi niekto klame, tak ho necham, potom to proti nemu vytiahnem neskor a on zo seba sam urobi idiota, ked mi povie, ze si to vymyslal.
a ak chces, tak to skus, uvidis.
a hej, ja poviem pravdu... zase, nie úplne vždy je na mieste ju povedať sám od seba, ale keď sa ma niekto pýta, neklamem a poviem narovinu...
urážať aj ja viem....
nabudúce na mňa nereaguj a máš pokoj, ja som najmenej zvedavý na tvoj názor na mňa...tak láskavo sa do mňa nenavážaj a choď si po svojích...
dufam, že si ma pochopila, nikdy, ale nikdy na mňa nereaguj...
ty začneš a potom to takto dopadne, fuj :ehm:
100 otcenasov
a ty si normálna akých 100
a daj mi tiež pokoj, čo stále do mňa rýpeš
» www.birdz.sk/forum/zacina-va...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/zacina-va...
72:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 19:09
@natyfuckingo
------------
29:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 14:17
[...]
Každý strom, ktorý nerodí dobré ovocie bude vyťatý a spálený v ohni!
S vedomým najvyššej vážnosti začnime preto usilovať, aby ovocie našich myšlienok, slov a činov bolo iba dobré, čestné, čisté a spravodlivé. Nič iného a nikto iný totiž pred železnou Spravodlivosťou Pána nemôže obstáť!
-------------
» www.birdz.sk/forum/zhadzovac...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/zhadzovac...
48:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 23:23
@relativelysarcastic
očuvaj ty si čo za kravu , si tu dokopy dva mesiace a ideš nieho niekam niekoho posielať to čo si dovoluješ, ty ztelesnený hnus birdzu...
vrať sa do prdele tam odkial si prišla
-------------------
» www.birdz.sk/forum/zhadzovac...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/zhadzovac...
57:
@zajkousko , 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, včera (1.5.2014) 15:15
@ppfx
aj urážať druhého že je trol, je moja zlatá hriech, keď už chceš mi robiť prednášku
a vôbec prečo sa bavím s háveďou v avatare
----
» www.birdz.sk/forum/poviete-l...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/poviete-l...
12:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, dnes 15:34
@maugly
@nicolkaa
lesby ma nerozhodia moje zlaté
---
» www.birdz.sk/forum/poviete-l...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/poviete-l...
25:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, dnes 15:46
@riddler
hehheh, klidánek, netreba hasiť to čo ťa nepáli a tieto cicky maju zrejme potrebu ma tu podpichovať a vyvolavať roztržky...
len sú trocha vedľa
---
rekapitulácia:
» www.birdz.sk/forum/zacina-va...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/zacina-va...
72:
zajkousko, 26 ročný muž, Žilina pod Dubňom, 30. apríl 2014 19:09
@natyfuckingo
--
30. apríl 2014 - 2. máj 2014:
"čo si to za kravu"
"ty ztelesnený hnus birdzu"
"vráť sa do prdele odkiaľ si prišla"
"prečo sa bavím s háveďou v avatare"
"lesby"
"cicky"
jéj Mirko, ty si na mňa nezabudol?
to je dobré a čo máš ešte nové?....
:-S :-S :-S
ale aj keď na niekoho nemám náladu, tak mu poviem pravdu a nenavymýšlam si veci, len aby ho to ranilo viac. len to poviem trochu drsnejšie.
ak sa ma to teda fakt bytostne nedotyka alebo ak si dotycny clovek vyslovene neziada pocut moj uprimny nazor, radsej to prekusnem a mlcim
vieš čo... tiež mám taký pocit občas, ale vieš čo vtedy pomáha? povedať mu to, a on ti veľmi rýchlo vysvetlí že sa mýliš... ešte že ho máme...
mna uz tak strasne zacina srat ta skurvena krestanska ovca, ktora nerobi nic ine, len si serie do huby (a toto je prvykrat, co som sa vyjadrila k jeho osobe takto ofenzivne, myslim teda)